Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar renklibir diye bi site wr ya orada anketlere katılıosn ve hediye kazanınca tc istiyorlar sizce güvenli mi?katılan fln wr mı?

kızlar renklibir diye bi site wr ya orada anketlere katılıosn ve hediye kazanınca tc istiyorlar sizce güvenli mi?katılan fln wr mı?

alla alla tc yi naapcaklar..kazanana gönder mail, iste adresini değil mi?
Tc işi biraz sakat mı ne?
:uhm:

kızlar bu doğadan çay maili banada geldi ama link aktif değil,adresi nasıl gönderecez,yardım edermisiniz

alla alla tc yi naapcaklar..kazanana gönder mail, iste adresini değil mi?
Tc işi biraz sakat mı ne?
:uhm:

aynı kişinin birden fazla (sahte)
üyelik açmasını engellemek için
bi çok hediyeli yarışma ve kampanyalarda var
kayıt sırasında deyil
hediye kazanma durumunda istiyolar

dogadan çay linkini kopyala araç çubuguna yapiştır çıkar dırek

DryNites® gece külodu numune gönderiyormuş.10.000 kişiye
ben doldurdum
bilginize :lepi:

renklibir adresinden nerden hediye kazancaz yaff bişey yazmıyo reklamlar çıkıyodu onlara tıklıcaz ama reklamları bulamıyorum. :sm_confused: benmi göremiyoorum
önceden üyeydim ben bekarlık soyadım var evlednım soyad başka bısey olurmu ki :uhm:

günaydın kıslar! nasılsınız bugün?
du ıt den cevap gelen var mı? mesaja adres yazmadım ben. bu ürünü denemeyi çok istiyorum. eşimin ayakları için. çok fena oldu ne yaptıysak geçmiyor. pedikür filan yaptırmak lazım ama erkek için pedikür yapan yer yok burda. bu ayak kremini merak ediyorum çok. :sm_confused:

hediye kazan yazıyor giriş yapınca ona tıklıcan sonra katılcagın anket varsa gözükür onu yapcan..

bayadır üyeyim katılıyorum ama henüz bişey kazanamadm

hediye kazan yazıyor giriş yapınca ona tıklıcan sonra katılcagın anket varsa gözükür onu yapcan..

bayadır üyeyim katılıyorum ama henüz bişey kazanamadm

sadece ankete mi katılınıyo . önceden reklamlar çıkıyodu onlara tıkladıkça puan kazanılıyoduda değişmiş ozaman

doğadan çay bana mail göndermiş,
Merhaba,
Doğadan Bardak Poşet Çay kampanyasını kazandınız. Lütfen aşağıdaki linki tıklayarak bize iletmiş olduğunuz email adresini onaylayınız. Açılacak olan sayfadan bize ileteceğiniz iletişim adresine hediyeniz postalanacaktır.
adresimi gönderdim bakalım bekliyorum hihoyyyt

benm ixoralarım geldii 2gün önce 3bayan 2 erkek göndermişler.kokuları pek sevmedim sona kaldıgımdan heraldekremleri de anneme verdim sürünsün diee..ayrıca 3.5kargo ödedim ..varmı başka kampanyalar kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…