Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar gliss için hangi siteden form doldurdunuz. henkelde var ama kullanım koşulları ve gizlilik ilkesini kabul et diyor. sorun olurmu ki?

dermokilin sitesinden iletişime geçiyorum fakat msj gönderilemedi daha sonra tekrar deneyin diyorr
hepp

kızlar çok fenayız yaaa :) walla kadını şeytana benzetmeleri yalan değilmiş erkeklerin 40 yıl düşünse akıllarına gelmez yaaa artık bir hırs oldu benden anlatamam yaaa :)

du ıt cevap bile yazmadı.
rozi den cevap geldi adres yazıp gönderdim.
doğadan çaylar demlendi artık.

ayyy yaaa rosense mersinde şube var dedi.nese ben zaten 3 ürününü kullanıyordum.dedim krem cildime iyi gelmedi kullanamadım.diğer ürünlere başlamak istiyorum yalnız denemeden mümkün değil.göndercez demişlerdi.hatta aradılar bayan çıktı bayağı konuştu.kızlar bayağı yıldırmışlare kadını sürekli yüzlerce mail geliyor ve biz firma olarak zora giriyoruz.ama siz müşterimizsiniz demekki size göndercez.tamam dedim.ayyy bu sefer burdaki bayi aradı.tester işle sorun olmuş buraya gelmişsiniz :) kullandırmamış die :) dedikoducu oldum:kedi: anlattım durumu buraya gelin bakım yapalım herhafta dedi ..ayy dedim ben çok uzağım falan filan döktürdüm.en sonunda tamam bize cmrtesi gelir bizde size ulaştırırız inş.içinden almazlar testerlarımın yaaa offff okadar kargo parası var 8 tane gellirse üzülürüm walla yaaa.üstüne basa basa arkadaşım doktor ona 25 tane gelmiş o önerdi bana dedim :kedi:

ne yalan ne yalan haram olmaz inş

tatlım kiminden 8 almış anlamadım korkmaya başladım :) yaaa herkese farklı yollamışlar yaa benim korkum bayiye yollıcaklarmış bayide bana yollıcakmış yani hadi bayi içinden alırsa kesin öle olur yaaa offff.. bide 8 yollayıp kargo çok gelirse.amann sinirim bozuldu.bayiyi ne araya koyuyosun direk adrese yollayaa

ben 3.5 ödedim deniz yıldızı.
kıslar bu kozmetik mağazalarında ellerinde bir sürü numune ve testerler var. kendilerine saklıyorlar. özellikle büyük mağazalar. ürün almaya gittiğinizde ısrarla isteyin. benim arkadaşım alışveriş yapıyormuş ve bir makyaj çanta dolusu krem far ruj numunesi veriyorlarmış.
rosense çok gıcık yaaa çok naz yapıyorlar. bende gıcıklık yapıp almıycam ürünlerini ama şimdi numunelerini kullanıyorum. temizleme sütü kremi güzel. göz kremini sürdüm kalemim aktı hata bende önce sürüp beklemeliydim. bu hafta peelig ve maskesini deniyeceğim.

8 tl çokmuş yaaa! nerdeyse ürün fiatı kadar. son alanlara az gönderiyorlar. bana da 16 tane geldi.

ben 2.6 ödemiştim 16 adet numune göndermişlerdi...

FlorMar'ın blog yazarlarına özel yaptığı tanıtım kampanyasından,

Bir adet rimel
bir adet oje
bir adet ruj
bir adet lipgloss peketi geldi,FlorMar'ı seviyorum opuyorumnanaktan

Bu arada Doğadan'dan 10 gün önce gelen kazandınız mailine rağmen,çaylar hala gelmedi.
Galiba yalan oldu lmaz:

kıslar bısı dıcem konuyla alakalı deıl ama kknın yılbası cekılışı var katılsananıza ben katıldım son katılım 15 aralık cekılış yapıcaz yılbasında hedıyelesıcez haberınız olsunn opuyorum hepınısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…