Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Eeee.. Doğadan bana neden mail atmamış, bir çaysever olarak..mafoldumben
ınşallah kıytırık 3-5 poşetçay değildir..

Bekliyorum maillerini bakalım..:hulya:

bana da mail gelmedi. benimle aynı saatte bi arkadaşım için de başvurmuştuk ona mail gelmiş...

bence değildir ya kendileri gönderiyor sonuçta ilk 5000 kişiye,
bir de kargo ücreti mi isteyecekler ürünün kendisi kargo fiyatıyla eşdeğer zaten çaylar çok pahalı değil ki

mesela molpedden istiyoruz ya 3-5 ped gönderiyorlar 3-4 tl kargo parası mı vereceğiz, onun yerine gider paket alırız zaten marketten, o yüzden bedava gönderiyorlar

bize çay yokmuu yanee :1shok:
5000 kişi dolmuşmu. bende üye olsam ama nerrdeen:hulya:
gerçi doğadan çayı pek beyenmedik ama olsun çay çaydır :lepi:

borcam yemek kitabı gönderiyormuş diye buldum internetten.
ben üye oldum. paylaşmak istedim..opuyorumnanaktan

borcam yemek kitabı gönderiyormuş diye buldum internetten.
ben üye oldum. paylaşmak istedim..opuyorumnanaktan

canım yeniden göndermeye başlamışlarmıdır bilemem ama bana daha önce gelen mail şuydu;
.......... Hanım,

Ürünlerimize ve websitemize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

E-bültenimize üye olan kullanıcılarımıza yemek kitabı verdiğimiz kampanyamız sona ermiştir. Ancak, "Borcam'la Mutfakta" isimli yeni yemek kitabımızı kısa bir süre sonra süpermarketlerde satılacak olan Borcam setlerinin içerisinde bulabileceksiniz.

Önümüzdeki dönem kampanyalarımız hakkında bilgi almak için sitemizi takip edebilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,
Paşabahçe Cam San. ve Tic. A.Ş.

umarım yeniden başlamışlardıra.s

bu konuda bi bilgim yok canım hala gönderiyolarmı bılmıyorum nette görünce hemen üye oldum bana mail falan da gelmedi :sm_confused:

Merhaba,
Doğadan Bardak Poşet Çay kampanyasını kazandınız. Lütfen aşağıdaki linki tıklayarak bize iletmiş olduğunuz email adresini onaylayınız. Açılacak olan sayfadan bize ileteceğiniz iletişim adresine hediyeniz postalanacaktır.

bana gelen mailde link aktif değil sizlerinki kızlar ???

canım link bende de aktif değildi. adresi al kopyala adres çubuğuna yapıştır. enter diyince sayfa direk açılıyor. adresi doldur ve gönder.

Mailiniz güvenliğiniz için linkleri engelliyor.
ıçeriği gösterin diyin veya doğrudan kopyala yapıştır yapın.

Dün numunelerim elime ulaştı arkadaşlar ve kargo ücreti yok.

2 Deracine yoğun nemlendirici
2 Deracine Derin kırışıklık karşıtı krem
2 Deracine Selülit kremi
2 Bioder
2 Bioxcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…