Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende du it e yazdım şimdi bakalım ne olacak.
kargo ücreti yoktu değil mi kızlar!

ben nereye yazdiysam numune gonderimimiz yoktur dediler arkadaslar.

yalniz watsons magazalarindan eger alisveris yapiyorsaniz, biseyler aldiktan sonra hediye isteyin ;
mutlaka promosyon urunlerden, sabun sampuan vs. veriyorlar;

bir de dedigim gibi gecen yil nivea bana guzel numuneler ve de bir dergi gondermisti..

merhaba
bende dünden beri bedava numune veren yerleri araştırıyorum..:hulya:
du it de nerden isticez numune ? sitesinde bulamadımda
dün ladys boxa üye oldum
şimdi araştırırken ;
Veet Soğuk Ağda Bantları ve nivea ücretsiz numune ürünü diye buldum..
ama daha form doldurmadım . buralardan gelen varmı ?
kargo ücreti varmı yokmu onuda bilmiyorum yazmıyor bişiyopuyorumnanaktan

du it de ilk bende bulamadım.
ama google du ıt yazdığın zaman gelen sayfada du ıt 75 gr diye yazıyor. ona gir iletişim bölümünü tıkla. sayfa seni yönlendiriyor zaten.
du ıt 10 gr yazan yerde çıkmıyor.
yerimseniben

du'it e ben de mail atmistim,
ama cvp falan geldi..

sanirim bana kimse urunlerini denetmek istemiyor,
halbuki cok da kozmetik alisverisi yapan birisiyim;
benim gibi musteriyi kaciriyorlar haberleri yok :))))

arkdaşlar fix deterjanla ilgibi numune hediye vs bi ürün yoktur...adamlar zaten piyasada satış yapmıyorlar...!!!okuyanların dikatinee

arkdaşlar fix deterjanla ilgibi numune hediye vs bi ürün yoktur...adamlar zaten piyasada satış yapmıyorlar...!!!okuyanların dikatinee

o çoktan geçti zaten...adam arayıp artık istemeyin diye aglıcaktı telefonda nerdeyse...ama bana yolladılar alan sanslılardanım

du'it e ben de mail atmistim,
ama cvp falan geldi..

sanirim bana kimse urunlerini denetmek istemiyor,
halbuki cok da kozmetik alisverisi yapan birisiyim;
benim gibi musteriyi kaciriyorlar haberleri yok :))))

bir arkadaşımıza gelmiş numune. bende o yüzden doldurdum formu. belki cevap yazmadan yollarlar.
youthanasia7 ben anlatana kadar sen linki vermişsin bile. yerimseniben

prenses peki nasıl güzel mi fix deterjan. hani memnunsan satış yapın diye baskı yapalım.
para kazanmak istemiyorlar mı?

valla gayet güzel...özellikle yolladıkları sıvı sabun çok güzel hala bitmedi 500mllikmi neydi yolladıkları sabun..normal marketlerde satılan boy bulaşık deterjanı sabun bide bişi daa yolladılar..

ben memnun kaldım satılsa alırdımmm

ama arkdaşlar agladı felan gibisinden kelimeler kullanmayalım...iyi niyetleriyle yollamışlar..!kimse kimseye bişey vermek zorunda degil zaten prensescim sana özel olarak demiorum..

ama arkdaşlar agladı felan gibisinden kelimeler kullanmayalım...iyi niyetleriyle yollamışlar..!kimse kimseye bişey vermek zorunda degil zaten prensescim sana özel olarak demiorum..

agladı derken kötü anlamda kastetmedim tatlım..

adam iyi niyetli olaraktan sizleri kıramıorm yolluyorum dedi yani istemeyin artık yollayamayınca üzülüorm dedi..agladı derken küçümser yada kötü bi anlam kastetmedim zatennn=)

ben ağladı diye yazdığımı hatırlamıyorum yalvarır gibi konuştu dedim bunun nesini düzeltmem gerekiyor emoss ? adam kadınlarklubune söyleyin lütfen artık istemesinler nolur kırmak istemiyorum dedi olay bu yani hani rencide oluncak bişey yok bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…