Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kizlar merhaba,

cuma gunu butun sayfalari okuyup fena halde aza geldim;
saga sola mail attim , uye oldum.

rosense, numune gonderimimiz yok dedi,
flormar plates bandi gonderimi bitmis,
bizim mutfak kontor kampanyasi da bitmis,
dogadanin da kapmanyasi bitmis,

bagno di roma selulit sabunlarini hicbiryerde bulamiyordum, onlara da mail attim, giratis magazalarindan bulabilirsiniz demisler..

:çok üzgünüm:

omru hayatimda sadeve gecen yil niveaya mail atmistim (nivea urunlerini kullanirim devamli ) ve onlar gondermislerdi numune paketi..
hayatimda kazandigim tek esantiyon oydu:a015:

uzuldum yaaaa

bende üyesiymişim meğer haberim yok :roflol::roflol:
mail attım canım yazdımda yazdım
cevap :
numune yollamıyoruz bulunduğunuz şehrin ykm sinden deneyebilirsiniz peeeeh

cnm eğer bayiilerine uzak bir yerde oturuyorsan bunu da belirt..o zmn gönderirler...yerimseniben

kızlarperşembe bana ixsoradan numune ürün geldi istrediğime pişman oldum 3 tane bayan parfümüm 3 krem yolamışlar okadar bide 3 500 tl verdim çok talep olduğundan göndermeleride biticekmiş

Son düzenleme:
kızlar doğadan çaylar gelmedi kimseye değil mi?
ixoranın numune gönderimi bitti. 31 ekimde sondu.

bana bugün rosende mail atmışbulunduğunuz yerde bayimiz olmadığı için kargo ücretini ödemeyi kabul ederseniz numune gönderelim diye.Tabi ben önce üye olmuştum.Ama sonra bi daha mail attım Bir de ben duit e mail attım.Ertesi gün korgoyla numunelerim geldi.20-25 tane topuk kremi numunesi ....Deneyebilirsiniz.

kargo ücreti ödedin mi?

kızlar bana ctesi bioder ve bioblas numunelerim geldi
numune isteyeli epey olmuştu herhangi bi cvp gelmeyince gelmez sanıyodum ctesi şaşırdım epey
üstelik kargo ücretide onlara aitti

numune isteyeli epey olmuştu herhangi bi cvp gelmeyince gelmez sanıyodum ctesi şaşırdım epey

ben de çok önceden göndermiştim ama hala cevap gelmedi ya

selam kızlar bende roziye mail atmıştım msj geldi
sayın xxx
Rozi'ye gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bizden talep ettiğiniz deneme ürünleriniz bugün kargoya verilmiştir. En kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Ürünlerimizden memnun kalacağınızı ümit ederiz.

Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,
sizde şansınızı deneyin

Rozi - Durma yaşa

bu arada ixora dan parfümlerim geldi heralde ben sonuna yetiştim 3 bayan 2 erkek parfümü
3 te salyangoz kremi
parfümlerin kokusunuda hiç beğenmedim:dilcikar:
heralde ben geç kaldım kötü kokular kaldı bana

bana da bugün aynen böyle bir mail geldi roziden
umarım en kısa zamanda gelir kargom

sınıftan bir arkadaşıma da söylemiştim ixoraya mail at diye
birkaç gün içinde gelmiş kargosu
ona da az göndermişler aynen senin yazdığın miktarda
önceden daha çok gönderiyorlardı yani bana daha fazla gelmişti 5 bayan 3 erkek 5 krem şeklinde

Gerçekten bu topik çok hoş olmuş ben de ixoradan ürün istemiştim 2. haftasın da geldi 3.50 tl verdim 3 bayan,2 erkek, 3 te salyangoz kremi göndermişler.

Kokuları test ettim pek bir kalıcılığı yok sürdükten yarım saat sonra eser kalmıyor ve kokularıda öyle ahım şahım değildi ama yine de sağolsunlar sonuçta yolladılar :)))

Şimdi de Flormar ın çıkardığı kampanya için kendime blog açtım. Blog sahibi olanlara ve flormarın iletiim kutusuna bunu bildirenlere flormar makyaj ürünleri yolluyormuş.. İletişim kutusunu dolduran bazı tanıdıklarıma bu ürünlerden gelmiş e benim ne eksiğim var diyip ben de bir blog açtım Bakalım banada gelicek mi??

banada bugün geldi..yaklaşık bir ay önce istemiştim sanırım geri de dönmemişlerdi bende şaşırdım:)

attım roziye bakalm nolcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…