Canım son olucak kusurabakma ama sıkıntını asmissin icinden artık ama hayla ufak ufak vesveslerin var söyle diyim etrafında yılanlar var ama sana ulasamiyolar yinede dikkat et kendine herkese güvenme bı erkek var tabağında dili akrep gibi canını çok yakiyo sen bu orta yaşlı görünüm olarak düzgün bı adama yakınsın uzak durmuyosun ama o sen ne kadar kendine acı çektiriyosun hamile biri var falında galiba biri hamile çok güzel bı kalbin var seviliyosun hem ailen hem hayatındaki kisi tarafından bı kız var küçük bı kız sorunu ne bilmiyorum ama bu cocuğa yardım etmen lazım senden başka yardım eden yok hanen ferah dahada ferahliycak sen İnan ve duaet yakında bı ortama giriceksin çok Hayirli bı is olucak sen çok mutlusun bu kadar benden anca bu kadar sen fazla inanma
2 5 6 8 9 10 12 genel bakarsanız çok sevinirim. teşekkür ederim...
bu işten hiçbi çıkarım yok bi tek kendi kahve falıma bakamıyorum bide fazla yakınlarıma ondan hariç herkeze yorum yapabiliyorum.resimlerinizi yükliyin bakıyım falınıza :)
Yahu konuyu açan arkadaşın üyeliği iptal hala tarot istiyorsunuz.
Sen hala varmısın acaba???
Sen hala varmısın acaba???
Topik sahibinin üyeliği sonlandırılmıştır...
Bana da bakar mısın :)Ben bu kahve falına bakarken kalbime bi ağrı girdi içine dert olmuş bu aşk senin.Falında kahverengi ve dalgalı saçlı saçı omuz hizasında kara gözlü orta boylarda normal kiloda bir bayan görüyorum .Sevgilinzle aranızda bi yol ayrımı var ama kavuşçaksınız canım.Sen gidiceksin onun yanına yada onu planlıyorsun ilk adımı sen atçan.Çok yakında evlilik var bu arada haydi hayırlısı :) ama bu o düşündüğün erkek olmayabilirde olabilirde kısmetlerin çok.Senin kısmetinde birilerinin gözü var senin arkanda sürekli kuyunu kazan biri var bu o kara kaşlı kara gözlü orta boyda normal kiloda bir insan yakınında biri yada kafanda düşündüğün birileri vardır mutlaka çok dikkatli ol.Kafana çok takma herşeyi ben sadece bazı kahvelere bakarken içime bi ağırlık kalbime bi ağrı girer aşırı derecede takıyorsun kafana bişileri boşver herşey yoluna girecek mutlu olıcaksın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?