banada aaaaaaaaaaaaa
bana da bakabılırmısın
2 3 4 8 10 12
Bende çok istiyorum banada bakarmısın 3 1 6 9 5 11
1.kart: Bu kart sizin istediğiniz ve arzu edilen sonucu temsil etmektedir.
Tılsımların üçlüsü ters
isteksiz girişimleri ve ortalama ya da ortalamanın altında bir işçiliği gösterir. Genellikle, az çaba ya da çok iş, durumu tatbik edilir. Danışan umulan beceri ve yeteneklerden çok, sadece uygun olanı üstlenir.
2.kart: Bu kart geçmişinizin istek ve arzularınızı nasıl etkilediğini temsil eder.
Asaların ikilisi ters
aklınızda büyük bir azim ve duygu yoğunluğu ile bağlı olduğunuz fikirlerin devamlılığına rağmen, sonuçlanmayabileceği gerçeğini ifade eden bu kart, hayal kırıklıklarına hazırlıklı olmanızı tavsiye eder.
3.kart: Bu kart sizin yakın gelecekten neler beklediğinizi temsil eder.
Denge ters
bu kartı seçen kişinin davranışları çok abartılıdır. Bu aşırılık, kimseyle uzlaşamama, orta yolu bulamama anlamına gelir. Bu kişi, çok sabırsızdır ve her laftan bir mana çıkarır. Dengenin sağlanması için uzlaşma yoluna gidin.
4.kart: Bu kart size yakın geleceğin hayatınıza etkilerinin neler olacağını, arzu ve isteklerinizi nasıl etkileyeceği hakkında bilgi verir.
Kupaların ikilisi ters
sizi tartışmaların ve bazı uyumsuzlukların beklediğine işaret eden bu kart, özellikle ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerektiğini öngörür. örneğin; çok yoğun duygular yaşadığınız aşk ilişkiniz giderek monotonlaşıp yok olmaya yüz tutabilir ve kötü bir şekilde bitebilir. Daha önce dengede olan duygu ve davranışlar, yerini bencilliğe ve empati eksikliğine bırakabilir. Ciddi ayrılıklar yaşanabilir çünkü ilişki dengesini yitirmiştir. Siz ilişkiniz içinde sürekli veren taraf olabilirsiniz ya da bu durum karşınızdaki için de geçerli olabilir.
5.kart: Bu kart başkaları tarafından alabileceğiniz yardımları temsil eder.
Asaların şövalyesi ters
düşünmeden karar veren ve fevri bir özellik arz eden bu kart, size aşırı rekabetin ve bencilliğin yakın olduğunu haber verir. Iş veya başka bir olayla ilgili problemlere sahip olabilirsiniz.
6.kart: Bu kart sizin olası aykırılıklara veya karşıt kuvvetlere karşı hazırlıklı olmanızı temsil eder.
Tılsımların altılısı
size sıkıntı yaratan olayların bitmesi ve parasal anlamda yaşayacağınız bir ferahlamanın dengesi göze çarpıyor. Bu dönemde yapılacak yatırımlar, katlanarak geri dönecektir. Yatırımı sadece iş anlamında düşünmemek gerekir. Bir kişiye hatta eğitim alan birine yapılacak yardım da olabilir bu. Dolayısıyla sadece parasal anlamda bir kar değil, manevi anlamda da iç huzur sağlayacak karlılık da söz konusudur.
7.kart: Bu kart size istek ve arzularınızı ele geçirmek için yapmanız gereken en iyi davranış biçiminini temsil eder.
Kılıçların sekizlisi ters
uzun süredir zihninizi meşgul eden düşünceler ve kararsızlık durumu artık netliğe kavuşacak ve sizi özgürleştirecektir. Korkularınızı geride bıraktığınız ve fikren bağımsızlığa kavuştuğunuz bir dönem başlamıştır.
8.kart: Bu kart size istek ve arzularınıza nasıl ulaşacağınız konusunda rehberlik eder.
Kılıçların şövalyesi
hiç beklemediğiniz olaylara hazır olun. Saldırgan, alaycı ve ukala tavırlar hakim olabilir. Iş alanlarınız hukuk, mühendislik, ekonomi ve teknoloji gibi heyecan verici alanlar olabilir.
9.kart: Bu kart uygulanan yönlendirmeler sonucunda beklenilen sonucu temsil eder.
Kılıçların dokuzlusu ters
yeni açılımlar, ümit edilen hedefler içinde bulunduğunuzdan durumdan kurtulmanızı sağlayacaktır. Halihazırdaki probleminizin kısa sürede çözümleneceğini ve bunun için biraz sabırlı ve inançlı olmanız gerektiğini unutmamalısınız.
süpermiş bu bana da bakabilir misin lütfeennn...
3-7-12-4-13-5
banada bakarmısın lütfeeeenn genel olcak sayılar 9-7-3-10-5-2 lütfen lütfen :) şimdiden teşekürler
3 2 7 6 10 5
bana da bakarmısınn teşekkürlerrrr...
çıkmışsın ama banada bakarmısın lütfen.
sayılarım: 0-3-8-5-1-9-11
7 oldu ama içimden boyle geçti eğer 6 tane şart ise sen istediğini eleyebilirsin.
bana aşk ile ilgili bak canım mümkünse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?