- 26 Kasım 2007
- 2.214
- 4
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok yakın bir arkadaşım, 2 aylık bebeğini kaybetti.
kanaması olduğu gün hastaneye gittiğinde bebeği olduğunu ve alınması gerektiğini öğrenmiş...bir saat önce de kürtüjla bebeğini almışlar...şu an Ankara Büyük Doğum Hastanesinde yatıyor çok üzücü ...o kadar halsiz geliyordu ki sesi..Doğum yapmak o kadar kolay ki dedi. Bebeğini kucağına aldığın anda tüm acıların diniyor. Kürtaj olmak çok kötü birşey dedi. sanki onu içimden kazıyarak aldılar dedi. çok üzgünümmm
Ridacım ne üzücü birşey biz sabırsızlıkla bekliyoruz bebeğimizin doğacağını çektiğimiz sıkıntılarıda kucağımıza aldığımızda unutucaz Allah kimseye o acıyı yaşatmasın geçmiş olsun canım...
Dün kontrole gittim bebeğim dönmüş doktor herşey yolunda dedi
Ridacım ne üzücü birşey biz sabırsızlıkla bekliyoruz bebeğimizin doğacağını çektiğimiz sıkıntılarıda kucağımıza aldığımızda unutucaz Allah kimseye o acıyı yaşatmasın geçmiş olsun canım...
Dün kontrole gittim bebeğim dönmüş doktor herşey yolunda dedi
ridacım dünde benim oda arkadaşım yeni hamile olduğunu öğrenmişti oda lekelenmeden dolayı dr gitti düşük tehlikesi varmış evde şimdi yatıyor.baya üzüldü ağladı 3 yıl öncede düşük yapmıştı oda 3,5 aylıkmış.kürtaj olurken genel anestezi isteseydi bişey hissetmezdi onun psikolojisi çok zor üstünden atması.bende geçen yıl dış gebelik geçirmiştim sol yumurtalık tüpüm alındı açık ameliyat oldum ama ameliyat öncesi kürtaj yapmışlardı rahim duvarları kalınlaştığı için.bu oğlumada tek tüple gebe kaldım ALLAH emrederse olmayacak diye bişey yok.bende 2 ay hastanede yattım zor bir durum
arkadaşlar doktorumu değiştirdiğim için dün, çalışabilir raporu almak için devlet hastanesine gittim.Sıralar birbirine karışmıştı o kadar kalabalıktı ki...durumu görünce aceba önce gittiğim özel hastaneyi değiştirmese miydim diye düşündüm. Allah'tan tanıdık biri vasıtasıyla hastaneye gitmeden sıra almıştım..insan profillerini inceledim beklerken. Bebekler, anneler, anne adayları, yaşlı teyzeler....
doktorumla görüştüm, raporumu aldım ancak bebeğimin dönmüş olup olmadığını görmem için cuma yada c.tesi günü muayenehanesine gitmem gerekiyor.
iyide canım devlet hastanesinde ulturasonla bakmıyolarmıki:uhm:
bide yani özeline gitcen değilmi drun
ridacım çok fazla düşünme her bebek aynı haftada dönecek die bişey yok bak o kadar takmışınki bebeğine değilde dönüp dönmediğine bakmışın :))
ridacım bencede çok takıyosun bak cumartesi büyyük ihtimal dönmüş olduğunu öğrenecen
ama dönmemişsede canım hayırlısı ne ise o olsun
canım benim inşallah öyle olur, aslına bakarsan ben normal olsun diye kendimi paralıyorum ama normalden de sezaryenden de çok korkuyorum... herhalükarda kaçış yokkk :tomato:
oğluşum ALLAH'ın inayeti ve benim vesilemle dünyaya gülen gözleriyle merhaba diyecek