Bebişimi gördüm rüyamda...garip bir rüyaydı anlatayım;
göbeğimin değiştiğini hissediyorum, sağa sola hareket ediyor.sonra birden göbeğim şişiyor ve yukarıdan aşağıya düz bir çizgi şeklinde yarılıyor.sonra bebeğimi görüyorum. oğlum hala ters duruyor..kordonunu filan görüyorum..ama hiç korkmuyorum..sonra kendiliğinden kapanıyor ve eski halini alıyor...
Bebeğim dönmemişşşş diye üzülüyorummm....düşündüm aceba ben çok mu takıyorum bu meseleye???
herşey Allah'tan bunu bilen biri olarak hala neden dönmedi diye üzülüyorum ki...
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...
maaşallah bebeğin çok iyi gelişmiş kaçıncı haftandasın? ben şuan 33+3 32ci hafta gittiğimde daha dönmemişti bebişim 2100 gr dı. dönmesine çok sevindim inş benimkide döner zamanı gelince
arkadaşlar bende bugün doktordaydım. benim bebeğim dönmüş ama ben sezeryan olacağım. yani benim için pek farketmiyor ama sizin yazdıklarınızı okuyunca bugün doktora sordum. dönme zamanı için henüz erken dedi yani tekrar değişebilirmiş. sizler 28-29 haftalardan itibaren dönmedi diyerek endişe etmeye başlamışsınız. hiç endişe etmeyin o günü yaklaşınca bile eğer dönecekse dönermiş zaten. dönmezsede kısmet artık demek lazım. herkese hayırlı doğumlar...
kızlar ben dr.gittim ve güzel haberlerle döndüm...
benim oğlan dönmüş..amaaannnn üzerimden koca bir yük kalktı sanki...ohh beee
2200gr olmuş bu demek oluyor ki ben değil oğlum beslenmiş son iki haftada benim kilom değişmemiş oğlum 650 gr almış..doktor herşey normal dedi çok sevindimmm
canım çok teşekkür ederim..inşallah dediğin gibi olur gizemcim...tekrar stres yaşamak istemiyorum. her doktor farklı görüşlerini dile getiriiyor.ama hayırlısı olsun inşallah
kızlar ben dr.gittim ve güzel haberlerle döndüm...
benim oğlan dönmüş..amaaannnn üzerimden koca bir yük kalktı sanki...ohh beee
2200gr olmuş bu demek oluyor ki ben değil oğlum beslenmiş son iki haftada benim kilom değişmemiş oğlum 650 gr almış..doktor herşey normal dedi çok sevindimmm
Ridacım çok sevindim canım bebişin ters olması senin baya bi canını sıktı ama söylemiştik son ana kadar dönme ihtimali var diye dimi yerimseniben,En güzel tarafı artık normal doğum yapma şansın arttı ki en önemlisi de bu bence..
Bende bugün kontrolden geldim oğluşum tam 2158 gr (cık) olmuşyani son kontrolümden beri aldım 1 kilonun hepsi çok şükür oğluşuma gitmiş. Biz bu hafta sonu 33. haftamızı bitirip 34. haftamızdan gün almaya başlayacağız ve bebekler 34. hafta başından itibaren her gün 20-30 gr alırlamış. Yani bundan sonra daha hızlı büyüyecekler..İnşallah bundan sonrada böyle devam eder, aldığım tüm kilolar bebişe gider..Doktor yine suyumun biraz fazla olduğunu söyledi ama şimdilik sorun değilmiş..Bundan sonraki kontrolümüz 36. haftada yani 3 hafta sonra..İnşallah sorunsuz bir şekilde tamamlarız hamileliğimizi hepimizde a.s.
Ridacım çok sevindim canım bebişin ters olması senin baya bi canını sıktı ama söylemiştik son ana kadar dönme ihtimali var diye dimi yerimseniben,En güzel tarafı artık normal doğum yapma şansın arttı ki en önemlisi de bu bence..
Bende bugün kontrolden geldim oğluşum tam 2158 gr (cık) olmuşyani son kontrolümden beri aldım 1 kilonun hepsi çok şükür oğluşuma gitmiş. Biz bu hafta sonu 33. haftamızı bitirip 34. haftamızdan gün almaya başlayacağız ve bebekler 34. hafta başından itibaren her gün 20-30 gr alırlamış. Yani bundan sonra daha hızlı büyüyecekler..İnşallah bundan sonrada böyle devam eder, aldığım tüm kilolar bebişe gider..Doktor yine suyumun biraz fazla olduğunu söyledi ama şimdilik sorun değilmiş..Bundan sonraki kontrolümüz 36. haftada yani 3 hafta sonra..İnşallah sorunsuz bir şekilde tamamlarız hamileliğimizi hepimizde a.s.
Canım çok sevindim senin için hakikaten üstünden koca bi yük kalktı sen çok takmıştın kafana.. bebeğininde maşallahı var iyi bakmışsın oğluşuna allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin(eşinle beraber)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?