ebrucum çok teşekkür ederim. bana gerçekten baştan beri çok destek oldun yorumlarınla. Kendimi yalnız hissettirmediğin için de ayrıca teşekkür ederim. bakalım kim erken doğuracak :dance:
oğlun yunus emre'ye sağlıkla kavuşman dileğiyle canım seni seviyorummm a.s.
nagehanceylin şu an bence kilon alt limitte bile sayılır, gayet iyi yani..
27-28.haftada 8-11 kg arası
29-30.haftada 9-12 kg arası
31-32-33.haftada 9-13 kg arası
34-35-36-37.haftada 10-14 kg arası
38-39.haftada 11-15 kg arası normal kabul ediliyor.
12 haftada en fazla 3-4 kilo daha alırsın hamilelikte 11-15 kilo almak gayet normal de ben ne yapayım. şu an üst limiti 1 kg geçmiş durumdayım. Doktorun tartısına göre şu an 74 kg.yani 14 kg almış görünüyorum.
Ridacım umarım herşey gönlünden geçirdiğin gibi olur eşin zamanında gelir ve sana en büyük desteği verir. Çok fazla kafana nasıl olucak doğum diye takma zamanı gelince zaten herşey biranda olup biticek işte o zaman sen ve eşin güzel bebeğinizi kucağınıza almış olacaksınız hep iyi tarafından düşün aynı dönemdeyiz benim bebeğimde ters ama benim doktorum doğuma kadar çok değişir diyo sakın kafanı takma canım..
29-30.haftada 9-12 kg arası ... Hımmmmmmm... 29+3 te 17 kilo almış olduğuma göre sanırım ben "sınırı fazlasıyla aşmış obezler" kategorisine giriyorum :roflol: Mayıs annelerinin kilo rekoru bende..Lütfen arkadaşlar kimseye kaptırmam yerimi ona göre..:hooray::dance:
( Birde güya başlarda bilmiş bilmiş beslenme listeleri falan gönderip annişlere akıl veriyodum..Ee tabi insan verdiği akılları kendisi uygulamazsa böyle tombalak bişi olup çıkar..Demek ki neymiş mesele bilmek değil uygulayaBİLMEK miş :)) Kıssadan hisse bir daha hamile kalırsam;
1- Tv de gördüğüm her hamurişini, evde coşmuş vaziyette yapıp "bozulmasın günahtır, hem ne güzel bilmediğim şeyleri yapmayı da öğreniyorum" diye hepsini bir günde yemeye çalışmamalıymışım,
2- Hadi bir gün hamurişi yaptım diyelim ama ertesi gün yine hamur işi yapıp bunu alışkanlık haline getirmemeliymişim,
3- Hadi onu da yaptım diyelim en azından bütün gün internetin yada tv'nin başında oturup yemek programlarını takip etmek ve tarif almak yerine azıcık popomu kaldırıp yürümeliymişim..Neyse biraz kötü bir tecrübe oldu ama zararın neresinden dönülse kardır dimi :))))
merhabalar hepinize bende 28 haftalık hamileyim.Benim eşimde asker canım ben doğum 13 mayıs eşimin askerliği 17 mayısta bitiyo.yetişmesi biraz zor gibi gözüküyo ama inş.bebeğim babasını bekler.Hamilelikte eşin yeri başkaymış ona ihtiyaç duyuyorum.inş.bebeğime ve eşimi hayırlısıyla kavuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?