Ridacım ya çok sevindim evinin temizlenmesine..Doğuma giderken aklın evde kalmayacak.. Bebişinde eşyalarını güle güle kullansın..Offf keşke banada temizlik için yardım eden birileri olsaydı..Kendi kendime süpürmeye çalışıyorum evi ve mümkün olduğu kadar toplu tutmaya çalışıyorum..Ani bir şey olursa diye..Ama yinede iyi bi temizlik yapılsa içim rahat edecekti.. Bu sene bahar temizliği de yapamadım..:çok üzgünüm: Doktor konusunu da kafana takma canım..Eğer son bi kez gideceksen ver gitsin..Doğumunda kafan rahat olur hiç değilse..Burada da fiyatlar öyle çok ucuz değil..Şimdiye kadar abuk subuk bi dolu şeye para ödedim bende yapılan testlerim türlü bahanelerle yeniden yapılıp duruyo..Ama para vermediğin zamanda kaliteli hizmet alamıyosun..Var bizim burda fark almayan bir sağlık merkezi ama kadın doğumcunun bilgileri taş devrinden kalmış resmen..Tavırlarıyla beni çok tedirgin etti..Malesef öyle bir zamandayız ki herkes paraya bakıyo..Çalışsam sorun etmezdim ama çalışmıyorum bende uzun zamandır..Ama bebek bereket getirirmiş canım ya.. Allah fazlasıyla verir ödemelerimizin karşılığını
selam kızlar bugün kontrolüm vardı benimde....
maşallah nstmiz ve ultrason ölçümlerimiz gayet iyi....
oğluşum 3030 gr olmuş teyzeleri......
bugün bide bebek arabasını kuvetini bakım ürünlerini aldık hepsi çokk tatlılar...
kızlar merhaba bende dün bütün gün yazlıklarla kışlıkları ayarladım ama gece hiç uyuyamadım ayaklarım şişti ve çok yandılar ateş gibi mayıs başında annem gelecek artık o gelincede temizlik yaparım gerçi evi temizletmiştim bitek camlarla perdeler kaldı sağolsun kayınvalidemlerle görümce elti çok onlarda çay içmeye geliyolar ben zaten zor geziyorum bide neden kuru çay veriyomuşum büsküvi falan olmuyo kek yapacaksın haberli geliyolarmışş akşama yine bendeler ama ben bu sefer çayı bile vermeyip kolayla idare etmeyi düşünüyorum kendimi çok yorgun hissediyorummm
selam kızlar bugün kontrolüm vardı benimde....
maşallah nstmiz ve ultrason ölçümlerimiz gayet iyi....
oğluşum 3030 gr olmuş teyzeleri......
bugün bide bebek arabasını kuvetini bakım ürünlerini aldık hepsi çokk tatlılar...
dün tontişimizi görmeye gittik teyzeleri. 38+3 3.250gr olmuş minik kuzum herşey yolunda suymuz keyfimiz yerinde bidahaki gidişimiz doğuma artık 8 günümüz kaldı muhtemel doğum tarihimize. ozamana kadar gelmezse 6mayısta son günümüzde tekrar gideceğiz kontrole ve 1 hafta daha süremiz var beklemeye. inşaallah geçmezya son günleri beklemek zor zaten bide geçerse nasıl bekleriz bilmiyorum
canım benim maşallah bebişine de sana da..benim de muhtemel doğum tarihim 9 mayıs ama 23 nisanda kontrole gittiğimde 37+2 dedi doktor ve 17 günün var görünüyor dedi. bu durumda 3 gün gerideyiz...11-12 mayıs görünüyor..babamız da 11 mayıs sabahı evimizde olucak..inşallah yetişir..
yanlış anlamadıysam 8 gün içinde gelmezse bebiş, bir hafta daha mı bekleyeceğiz demek istiyorsun..:uhm: beklemek gerçekten çok zor..senin bebiş erkekti değil mi..normal doğum mu düşünüyorsun..?bizi mutlaka haberdar etmeyi unutma..olur mu..
murgizdemi doğuma gitti ben giremiyorum pek bilg. başındayken ayaklarım çok şişiyor yaaa birde bebiş çok kıpırdıyo rahat oturamıyorum allah murgizin de bizlerinde yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerle ve bebeğiyle döner .
ya ben şu haftaları hala anlıyamadım yada zaman azaldıkça beynim almamaya başladı sürekli kendimi takip ediyorum acaba şimdi mi doğurcam diye tek dileğim gece olmasın çünkü ben gece kollarımı sarıp yatıyorum mıchael jackson gibi hastaneye gitmiyeyim de doktorlar tarçın kokusundan bebişi unuturlar sonra :)
Merhaba arkadaslar aslinda ben nizan annesiyim bebegim gelelli 10 gun oldu ben hep normal dogum istemistim ama benim bebegim 39.haftasina girerken ters dondu kafasi yukarida bu yuzden bebeklerin isi belli olmuyor boyle suprizler yapiyor o yuzden epidural sezeryan oldum.nasil hissettin derseniz aslinda ilk bebegim bir sabah midemde aci kalp carpintisiyla uyandim karnim asagi inmiyordu dogum yaklastigi halde 2gun boyle devam etti bir aksam bebegin hareketleri azaldi cunku hareketli bir kizim vardi hastahaneye gittik kalbi atiyor gayet saglikli dediler ultrasona sokunca belli oldu poposu asagidaydi neyseki saglikla dogdu 10 gunluk bile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?