ben de bu parka yatağı beğendim yarın irembebenin yerinden bakıcam
ben mobilya karyola yaptırdım odasına ama kısmetse 2. ayından sonra yazlığa geçeceğim oraya götürmek için bundan istiyorum
kaç yaşına kadar kullanabiliyor park yatakları biliyor musun?
sanırım 2 yaşa kadar rahat kullanır,
satıcılar 4 diyo ama:)
iremde bunun içine yatak ta satılıyo çok hoş onu da tavsiye ederim canım.
ben bütün malzemelerini iremden aldım bu arada, peşinde % 30 indirim yaptılar.
amın canım hastane canyasını hazırladın mı neler koydunkizlar ben herseyini aldim sayilir. almam gereken hic birsey gelmiyor aklima. Benim esim biraz sabirsizda, ona kalsa daha neler almak istiyorya ben engelliyorum.bundan sonra zannedersem öyle cok eskisi gibi gezemem, bu son olaylardan sonra. iyiki almisiz. Allah hayirlisiyla dogum yapmayi nasip etsin hepimize.
amın canım hastane canyasını hazırladın mı neler koydun
çok güzel lohusa takımları var kızlar,
sabahlık,gecelik ve pijamadan oluşuyor
ve bebişi emzirmek içnin de ööle düğme açmaya gerek yok,
yanlarında pencere var,aralıyosun emziriyosun,
henüz renk beğenemediğim için alamadım ama ben bööle bi takım almayı düşünüyorum
bu arada daha benim valizim de hazır değil
Kızlar bende o lohusa takımlarına baktım ilk başta çok kullanışlıymış gibime geldi ama onu ben normalde giyemem ki zaten doğumdan sonra giyiceğimiz birşeyi hamileler için olanına ne gerek var birde benim etrafımda alanların hiçbiri sonradan kullanamamış zaten büyük beden almamız lazım. Eve gelincede emzirmede bir sorun yaşamayız herhalde. Pijama takımları özellikle önden yarım yada tam düğmelilerden alıcam.
Bende baktım özellikle sabahlıklı olanlarına ama hiç hoşuma giden birşey bulamadım hepsi klasik lila rengi istiyorum ben kızımla o gün takım olalım diye bulamadım. Onun için Lila rengi güzel bir şal alıcam yada anneme ördüreceğim. Zaten birtane yelek falanda lazım oluyormuş. Kan kaybettiğimiz için çok fazla üşünebiliyormuş. Onun için sabahlık istemiyorum artık zaten o acıyla süsü şıklığı falanda düşünebileceğimizi sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?