Evet canim anasi gibi olucak :asigim:
senin findigin odasi olucakmi neler dusunuyon bacim.
ay dun badana yaptik odasini cok yorulduk valla temizlik falanda yaptim dun valla yerimden kalkamadim gece :)
bordur alayim diyorum ama iki duvar beyaz iki duvar pembe iki farkli bordurmu alsam acep renklerinide koyayimda fikir verin bana canlarim ya
bence zıt renkler kullanırsan dha güzel olur beyaza pembeli,,pembeye beyazlı bordür koyabilirsin kız badana temizlik falan senmi yapıyosun bunları helal olsun vallahi ben yerimden kalkamıyorum Allahtan annemler yakın 2 haftadır sabahtan akşama kadar bendeler ama öldüler yorgunluktan hem üzülüyorum hem mecburen bana kalsa yapamazdım gerçi çalışmaşam belki ama doğum iznine çıktığımdan beri kendimi bitürlü dinlendiremedim çok yorgunum çooook
Sonunda kizimin oda takimi oldu ve halisi falan hersey tamam.Sadece perdesi gelicek.Ve tuller alicam sus icin.Insallah haftaya tamamlanmis olur.Kizimin odasi pembe beyaz oldu kizlar.Cok tatli ya gece yatarken bakiyor sabah kalkinca tekrar bakiyorum.Insallah bitsin haftaya resmini koyucam.Tek uzuldugum nokta cati kati oldugu icin bilenler vardir tavanin bir tarafi ucgen yani oda 4 kose degil.Neyse resmini koyunca gorursunuz.O cati yuzunden oda karanlik gibi duruyo.Bakalim begenicekmisiniz.
kızlar bugün bebek şekerlerini almaya gittim emin önünden acayip kalabalıktı nerdeyse izdiham vardı alamadıkama kapı süsünü aldım bitane tulum, hırka ve üçlü bir takım aldım çok güzeller aslında fazlasını aldım ama görünce dayanamadım çok güzellerdi o kadar güzel şeyler vardıki eşime dedim beni burdan çobuk çıkar yoksa mazanın hepsini alıcam:)
Bu başılığın en başlarında zeytinyağından söz etmişiz.Normal Tariş filan mı kullancaz yoksa eczanede görmüştüm öyle bir şey mi?
Biz eskiden üşütünce annem geceden göğsümüze sürerdi bahçemizin zeytinyağından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?