- 13 Ağustos 2007
- 403
- 3
- 43
ebrucum kendini kontrol etmen çok güzel bende ekmeği azalttım buaralar.Bende nedense hiç iştah kalmadı ..Yani eskisi gibi saldırmıyorum herşeye..Birtek sütüme yoğurduma, peynirime, kuruyemişime ve pekmezime dikkat ediyorum birde demir vitamini alıyorum. Tatlı olarakta çikolatayı ve gofreti bıraktım Dr Oetker'in yoğurt ve sütle yapılan puding benzeri bir tatlısı var onu yapıyorum..Bisküvi yiyorum..Ama bu aralar niyeyse canım acayip lokum istiyor..Eşime alırmısın demiştim unutmuş, çıkıp kendim alsam yedikten sonra üzüleceğim bir sürü..Neyse sabredip bekliyorum şimdilik..Bu hafta randevular dolu olduğu için gelecek hafta cumartesi gideceğim kontrole o zaman bakalım bebiş kaç kilo almış öğreniriz ama ben bu ayı sanırım 600 grla falan kapatacağım..İnşallah bebişe gitmiştir hepsi....(Gerçi artık alışveriş yaparken de herşeye saldırmak yerine gerçekten lazım olanları alıyorum, sanırım alışverişe her zaman tok çıkmak gerekiyorsengözlerimebaksanab)
benim kontrolümde haftaya cumartesi inşallah güzel haberlerle geliriz:1rolleyes: