Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım özellikle iyotlu tuz kullanmamız lazımmış.yemeği ocaktan indirmeye yakın tuzunu ekleyecekmişiz iyotu gitmesin diyeya bide bende bel fıtığı var o yüzden bazen bacağım uyuşuyo ağrıyo kıslar ya
kızlar dra sorum şişiyorum tuzu keseyimmi dediki gebeliğin sonuna kadar normal tuzlu yiyecen
tuzu kersmenin bebeğe ve anneye zararı çok dedi
kızlar şişmeye başladık diye tuzu kesmeyelim normal tuzlu yemeye devam edecez
Kızlar hernekadar ultr.ölçümlerine inanmasamda...meleğim 34+6 da 3.075 olmuş
inşallah hepimiz iyi ve güzel haberlerle geliriz..a.s
Tülaycım, Eylül Ecrincim, Kardelencim, esraesracım....
Bebişlere maşallah...Böyle devam etsinler inşallah...Hayırlısıyla kucaklarımıza alsaydık onları....
Ay ne şeker ne şirin olacaklar yaaa ....heyecan dorukta gün geçtikçe heyecan artıyor değil mi...:)
Ayy kızlar düşünsenize o kollar tombiş tombiş kat kat olmuş bide yaz ayıya kısa kollu giydiririz ayy çıkar oo tombiş kollar bacaklar ayy ısır ondan sonra heryerlerini ayy Allahım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi Nazecim dediğin gibi zaman azaldıkça heyecanımızda artıyor
kızlar yarın kontrolüm var ama bu hafta doğru düzgün beslenemedim bakalım sonuç ne olacakfisfisfis
inşallah ridacım iyi haberler veririz ben 47 kiloyla hamile kaldımcanım benim de yarın kontrolüm var..ama ben maşallah aldım kiloları, aldım kiloları 75 kg oldummmmm bebiş naptı bakalım..hayırlısıyla iyi haberlerle dönelim tülaycımmm
bu arada ayperincim, maşallah bebişine
ALLAHım nazarlardan korusun...:hooray:
kızlar yarın kontrolüm var ama bu hafta doğru düzgün beslenemedim bakalım sonuç ne olacakfisfisfis