N
Naze
Ziyaretçi
Nazecim maşallah Senin bebiş tombul tombul geliyo desene yerimseniben ..Benim oğluş 24+2'de 700 gr civarındaydı.. Bir sonraki kontrolümüz Şubat 20 civarında bakalım o zamana kadar ne olacak..
Bu arada okuduğum kadarıyla anne kaç kilogram doğmuşsa bebekte o civarda doğarmış (Genetik olarak anneden geçen özellikler nedeniyle). O yüzden anneme sordum benim üç-üç buçuk kilo arası doğduğumu söyledi..Genelde tüm bebekleri biraz kilolu olmuş..
Ayrıca http://www.gebelik.org/ sitesinden bebişlerinizin hafta hafta gelişimlerini o haftalarda ne gibi değişimler gösterdiklerini izleyebilir ve faydalı bilgiler edinebilirsiniz..Ben uzun zamandır takip ediyorum..
Bu arada 26. haftadan sonra kasılmalarınıza dikkat etmeniz gerekiyormuş arkadaşlar çünkü eğer kasılmalarınız olması gerekenden fazla ise bu erken doğum habercisi olabilirmiş..
Vee oğluşuma hala bir isim bulamadım senağlama, Herkese soruyorum özellikle oğlu olanlara "siz daha önceden araştırmışsınızdır" diye sorup hazıra konmaya çalışıyorum..Ama çoğu unutmuş araştırdıkları isimleri.. fisfisfis
Allah razı olsun cnm..Haftasına göre gayet iyi evet..Gebelik-org sitesine hatta birkaç yere daha gebeliğimin başından beri giriyorum güzel bir site evet..
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.