Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar benimde dün akşam başlayana baş ağrım tüm gece boyunca devam etti sabaha doğru geçmişti kafam sepet gibi şimdi dekafamçokkarıştı.bide bazı akşamlar kendimi kötü ve ağır hissediyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bilmiyorum neden ooluyo? isim konusunda furkan var aklıma gelen başkada pek yok ama aklınıza gelirse söyleyin kızlar:1hug:
Kızlar geçen gün detaylı ultrasonum vardı,şükür ki iyişeyler duydum 28+5 de 1.390 kilo ve boyu 40 cm olmuş,dr göre uzun boylu olacakmış aman sağlıklı ve zamanında doğsunlarda inşallah..doğduktan sonra yedirip uzatırım ben miniğimi :teytey:
Kızlar geçen gün detaylı ultrasonum vardı,şükür ki iyişeyler duydum 28+5 de 1.390 kilo ve boyu 40 cm olmuş,dr göre uzun boylu olacakmış aman sağlıklı ve zamanında doğsunlarda inşallah..doğduktan sonra yedirip uzatırım ben miniğimi :teytey:
Yasemincim hala çalışıyorsan belki iş yorgunluğundan kaynaklanıyor olabilir..Birde artık doğuma yakın anne vücudunu bebeğin gece bakımına da hazırlamaya başlarmış ve gece uyanmalarının asıl sebebi oymuş..(Allah ne kadar büyük bir kez daha anlıyor insan)
Bu arada baş ağrısının sebebi stress, üzüntü, yorgunluk yada grip başlangıcı olabilir..Devam ederse doktora danışmanda fayda var..Bazı hamileliklerde başağrısı da oluyor diye duydum bir arkadaşım hamileliğinin başından beri başağrısı çekti..
yaseminciğim,benimde arada inanılmaz başım ağrıyor,midem yanıyor ..diyafram boşluğum ağrıyor..hepsi üstüste gelince sabah nasıl olursun..öyle oluyorum..:sm_confused: onun için buaralar yatmadan önce ılık bir duş alıyorum, ılık bir bardak süt içiyorum,uyumadan ,2 tane baş yastığıyla yatıyorum,bacak aramada yastık koyuyorum..güzel şeyler düşünüp uyumaya çalışıyorum..daha iyi geliyor cnm,sende yapıyormusun bilmiyorum ama dene istersen..belki daha iyi gelir fisfisfis
canım ikiz olmalarına rağmen gayet iyiler maşallah kuzucuklaramasallah kızlar.benimkiler ikiz 23 haftalıkken biri 516 gr biri 520 gr dı.normal dedi ama insallah öyledir. simdi 27 haftalıklar.bakalım haftaya kac gr olacaklar.hepinize kolay gelsin
Bugün kontrole gittim 30+1 günlük bebeğim 1360 gr canım benim