• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerin Eskilerini Ne yapcaksınız??

Larosw

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.968
11
358
37
Eskişehir
malum sıpalar büyüdü kaydirigubbakcemile3
eski olmayan kıyafetlerini ne yapcaksınız?
ben geçen hepsini topladım çocuk esirgeme kurumuna götürdüm orda bebek olmadığından almadılar şimdi elimde kaldı. istiyorumki ihtiyacı olan birine faydası olsun. abartmışım bayada var ya nerdeyse 2 valiz :teytey:
nasıl değerlendircez etrafımda ihtiyacı olan kimsede yok..

tanıdıgın falan yok mu bebek bekleyen. benim yakın bi arkadasım bebek için ugrasıyo inşallah o hamile kalırsa ben hepsini ona vericem. nerden baksan 5 ay olacak bebeklerimizin arasnda benimki cıkarır onunki giyer işte

Benimde burrada verebilecegim kimse yok. 2. cocuga diye dusunuyorum bazi seyleri
ayirmistim gelmeden. oda daha var yani 4-5 yil sonra tekrar bebek istiyorum
cogunu burda birakmayi dusunuyorum. ayakli pijamalarin hicbiri olmuyor
hatta tekinin meraktan ayaklarini kestim dizinde kaldi pacasi :)) baya buyumus

bir laf vardir ya cocugun yedigi helal giydigi haram diye . cok cabuk buyudugu icin
denmis sanirim

sor canım bırılerıne bır arkadasım var besıgını bıle baskasından odunc alacak cunku durumu yok o ıstemeye utanıyor baskası ıse verırsem acaba yanlıs anlarmı dıye cekınıyor en sonunda baska bırının vasıtasıyla anlastılar pusetı bıle odunc aldı elınde duracagına bılıyorsunuz ben ebeyım urfada koylere asker polıs tayını cıkıp tasınan arkadaslarımdan olmayan cocuk kıyafetlerını topluyom onları koye gıderken cocuklara dagıtıyorum cocuklarınızın o umursamadıgı kırık oyuncakları bıle kapısıyorlar oyucakda topluyom sonra benı ornek alan baska arkadaslarımda baskalarına soyledı kımın bırseyı varsa getırdı cuvallar dolusu oldu bazıları dalga gectı eskıcı toplayıcı dıye takii hamıle kalıp memleketımden ayrı kalana dek yaptım musrıflık gunah dagıtın elınızdekı fazlalıkları neyse cok dagıttım konuyu korkma etrafına sormaktan yakınları belkı utanabılır senı tanımayanlar gonderr

evet annemde çocuğun yediği helal giydiği haram bu kadar alma demişti
kimisini 2 kere giydirmedim bile kaldılar.. haklıymış kadın :ecrin_bebek:

sor canım bırılerıne bır arkadasım var besıgını bıle baskasından odunc alacak cunku durumu yok o ıstemeye utanıyor baskası ıse verırsem acaba yanlıs anlarmı dıye cekınıyor en sonunda baska bırının vasıtasıyla anlastılar pusetı bıle odunc aldı elınde duracagına bılıyorsunuz ben ebeyım urfada koylere asker polıs tayını cıkıp tasınan arkadaslarımdan olmayan cocuk kıyafetlerını topluyom onları koye gıderken cocuklara dagıtıyorum cocuklarınızın o umursamadıgı kırık oyuncakları bıle kapısıyorlar oyucakda topluyom sonra benı ornek alan baska arkadaslarımda baskalarına soyledı kımın bırseyı varsa getırdı cuvallar dolusu oldu bazıları dalga gectı eskıcı toplayıcı dıye takii hamıle kalıp memleketımden ayrı kalana dek yaptım musrıflık gunah dagıtın elınızdekı fazlalıkları neyse cok dagıttım konuyu korkma etrafına sormaktan yakınları belkı utanabılır senı tanımayanlar gonderr

etrafımda kimse bebek beklemiyor yada bebeği yok. en küçüğü 3 yaşında. o yüzden elimde kaldı. hani senin gibi bende değerlensin kızım gibi başkasıda faydalansın istiyorum sevaptır.. ama bulamadım malesef..

Eşim mavi rengini sevdiği için kızıma mavi renkte kıyafetlerde almıştık. Onları, hediye gelen bazı kıyafetleri bir tanıdığa verdik... Diğerlerini ikinci bebeğe saklamayı düşünüyorum. Erkek olursa giyemez doğrusu.Nerdeyse hepsi pembe ama olsun...

Yakınımda kız bebek var yeni doğan ama hepsinin durumu oldukça iyi..

ben ilk bebegim diye bir hevesle o kadar cok kiyafet almistim ki hicbiri de eskimedi cabuk büyüdü kizim ..hepsi de taptazecik duruyor yikadim ütüledim kaldirdim.ihtiyaci olana biri olursa veririm olmazsa saklarim ikinciye kullanirim yine olmazsa hatira diye saklarim:))

arkadaşlar bu kadar düşünmeyin ya verin bana gitsin.malum iki tane olucak benim zaten tedaviyle olunca battım bide ikisine eşya almak zor olucak

arkadaşlar azcık pat diye girdim aranıza da kusura bakmayın.ukalalık yapmak istemedim.ben 2. tüp bebekte hamile kaldım 3 senelik evliliği doldurmadığımız için ilkini kredi aldık yaptık.ama olmadı ikinciyeide babam yarısını karşıladı yaptırdı.bu aralar biraz sıkışıgız daha bişi alamadım bebişlere bir kız bir erkekte yazınızı görünce atlayıverdim hemen.malum iştende ayrılacağım biraz zor olucak benim için odası kıyafetleri derken bide herşeyi iki iki alıcaz

oncelıkle herkese merhaba
valla ıkıncıyı dusunmuyorum suan yaparsamda eskılerı gıydırmem berata yenı aldım herseyı onada yenı almak ısterım acıkcası
ben burda ıhtıyacı olan bırıne verdım yenı dogum yaptı esıde calısmıyodu verdım
dahada bıton var kız cocugu dıe onların hepsını veremedım benımkı erkek malum
ama ıhtıyacı olanlara vermek ısterım

Back