Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin resimleri

Ayyy kuzycim yerim ben seniiiii.Ozellile uyurken insna seyretmeye doyamiyorum..
Elifcim oglusun her zmanki gibi yine cok yakisikli...Burak dogdugundan beri simasi hic degismedi,...Bneim ki 40 sekle girdi.Ilk haline benzetemiyorum hiccc.Aha ah erkenden bagladiniz baslarini damatlarin..Kim kimle besik kertmesiydi unuttum

benim oğlan taaaa hamileliğimin başından beri be-be-be arkadaşımız vardı ya yani betülcümün kızı begümle kertik...
ama artık pek göremiyorum betülüde hiç buralarda sanırım gösbebeğim diye nicle üye olmuş....

sorma valla elifçim yandım ben bu oğlanla her gören aaa gözlerine bak
bide arkasından da ee kime benziyo demezlermi eşimde bende kahverengi gözlü herkese açıklama yapıyoz dayılarına ve dedelerine çekmiş diye eee çocuk haklı tabiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Maaasallah maasallah..oglumuza..
Acaab diyorum yeni bi konu acip liste mi yapsak kim kimle nisanli diye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

benim de ailede çok renkli gözlü var annem dayım kuzenler vs..ama bizim oğlan çekmedi. bidaha yapsak çocuk renkli gözlü olur mu dersiniz? :))))) ama eşim esmer ben kumral kuzey sarışın. gerçi fotoda koyu çıkmış ama saçlar sarı aslında. büyüdükçe koyulaşır diyolar ama bizimki açılıyor.gözler de renkli olsaymış tam sarışın olurmuş... kuzey uyurken çok tatlı ve masum görünüyor.uyanıkken canavar,çok hareketli yaaa...

Ay ay ay ben onun canavar halini de yerim.Cocuklugumdan beri hep kiz cocuk hastasiydim.Allah gonlume gore verdi,hamdolsun ama simdi sizi kuzulari gordukce bi tanede oglan icin mi calissam diyorum sırnaşık şey boyle yakisiklilara b akdikca :Saruboceq:

bakabileceksen neden olmasın ikisinden de olsa fela olmaz yani hem kız erkek dimiii!!! kuzey biraz büyüsünde bakalım ikinci bizimde kız olur belki...

maşallah hepsine ya bayıldım bayıldım...
ALLAHIM nazardan korusun hepsini....
kardelencim bu oğluşunun resimlerini yaptığın siteyi söylermisin çok seviöli olmuşta...

kardelen maşallah bayıldım kuzuna yirim onun gözlerii ben maşallah maşallah allah bağışlasın canım

Ay elifcim ya maasallah 41 kere ama nazar degdirttiricen sen bu cocuga allaha korusun..Insanin baktikca yiyesi geliyor..Herkes mutlaka maasallah diyordur ama ben artik korkar oldum....SEnde resmin yanina bari bi nazarlik ilistir

marencim maşaaaaalllllaaaaaaaahhh diye diye bi hal oldum vallaaaa.. o kirpikler ne öyle yarabbbbiiimmmmmm yirim ben onlarıııı.

kızlar benim resim çıkmamış ama oğlumun maviş maviş gözlerini görün istedim bende benneyaptımki bana tekrar bi şöyle yazarmısınız nasıl oluyo tam olarak???

bu arada mayıs bebişlerin çoğu mavişmi ne???

KARDELENNNN masallah canım yaRabbım naazardan korusun oglusunu.....ne bakıs ole ooooo cok sekerr...:sm_cool:gel ısır benı dıo falla..benımde bı oğlusum olcak inşallah nasıpse...bu kadar oldugunu hayal bıle edmıorum....sewgılerrr..a.s.:CüvCüv:

siribron cum o kadar çok seviliyoki insanın içine sokası geliyo yiyip yiyip biterisi geliyo ewladını....
anlatılmaz yaşanırmış gerçekten mevlam sağlıkla ewladını kucağına almanı nasip etsin...

siribron cum o kadar çok seviliyoki insanın içine sokası geliyo yiyip yiyip biterisi geliyo ewladını....
anlatılmaz yaşanırmış gerçekten mevlam sağlıkla ewladını kucağına almanı nasip etsin...

amın canım ya anım inşalllahhh...tahmın edebılıorum bole baskasının cocuklarıonı bıle ınsan gorunce içim cızzz edıo kendı ewladımda nolurum dusunemıorum....:Saruboceq:

[/IMG]
kuzeyin yeni resimleri
[/IMG]

gkcn bu neeeee?
yavrum maşşallah
allah sağlıkla büyümeyi nasip etsinhayırlı akıllı zeki değer bilen saağlıklı bir insan olsun inşallah(ela ya da böyle dua ediyorum hep:Saruboceq:)
anne olmadan önce hiç sevmezdim ben bebekleri yaa ama şimdi bambaşka oluyo insan içinde ki güzel duyguları ortaya çıkarıyor annelik :enbuyukkk::ecrin_bebek:
yaaa bende ekliycem inşallah başarabilirima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…