Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin resimleri

ayy efet ben resmi yüklemeden kendim küçültüyorum bu verdiğim linkte küçültme yeri yok

kızlar valla olmuyo ama benim tosunum eksik kalmış burda klava:

yeni doğmuş hali umarım başara bilirim

Son düzenleme:
oyyyy oyyyy oyyyy maşallah benim gelinimeeee rabbim seni ken gözlerden korusun meleğimmmm allah analı babalı büyütsün inşallah yavrum seni evet canım cennet kokulu bunlar öp benim için gelinimi annesiiii

valla deryacım peşi erkek galiba.)))))) hiç kıza benzemiyo çok tatlı maaşallah incisinide gördüm bizde tık yok

maşallah gelinimeeee kıs ne güzelsin sen yaaaa olsun damadınıda çok kıza benzetiyorlardı ama artık büyüdü ve delikanlı olduuuuu bu arada gözlerine bayıllldımmmmm

maşallah gelinimeeee kıs ne güzelsin sen yaaaa olsun damadınıda çok kıza benzetiyorlardı ama artık büyüdü ve delikanlı olduuuuu bu arada gözlerine bayıllldımmmmm

çağan ında arkası mı kız nee :roflol:

güzeldir beebeeeeeeeeemmmmmmmmm
herkesin yavrusu kendisine en güzeldirrr dünürümm...

kızz birer daha doğuralım bari... :jeyyar::jeyyar::jeyyar: onlarıda kertiveririz...sositososito

Deyacim,onceki sayfa d ayni kiz ama evet burda erkek gibi cikmis...AMa her haliyle cok guzelllllll maasalllah tam 41 kere.... Bu arada unuttum kiiznin adi neydi?

bacım ben ikiledim ayrıca kızdanda umudumu kestim vallahi çağanın doğum öncesi ve sonrasında öyle rezillik çektimki herüf bir daha yapsak kız olurmuki dediğinde vallahi sen doğurup bakacaksan buyur meydan senin diyorumsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…