• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlerimizin ilk doğumgünü partileri

Suko

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
1.711
12
683
kızlar neredeyse uzun bir seneyi arkamızda bıraktık uzun diyorum ama aslında çok çabuk geçti bebişlerimizin ilk yaşlarını doldurmalarına çok az kaldı ilk yaşgünlerini kutlayacağız ne güzel hihoyyytnasıl bir yaşgünü yapmayı düşünüyorsunuz neler planlıyorsunuz hepimiz burada paylaşalım hadi kızlar:))aslında ben ilk pastasını kendim yapmak istiyorum ama nasıl olur bilmem

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım öyle böye geçti zaman biz hiç büyümezler zannediyoz aama büyüyolar galiba yavaş yavaş ben deaile arasında küçük bir kutlama yaparım heralde pastayıda şimdilik hazır almayı düşünüyom pasatahaneden onlar daha güzel süsülerler ondan:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

bende aile arssında kuıtlamak istiyorum anneanne babaanne amcalar dayı yengeler halalar ve yeğenler (pek aile arası olamdı sanırım ) ama napim onları çağırmak zorundayım. Pastayı yaptırmayı düşünüyorum hani şu resimli pastalar varya onlardan ilk doğduğu gün çektiğimiz fotoğrafla süsleyerek diğerleri ben yaparım poğçe kurabiye vs...

Bizde akrabalar arası düşünüyoruz öyle olması gerekiyor ilk doğum günü olduğu için heralde 40 kişi olur pastasını hazır yaptırıcam yanınada şimdiden planladım beyaz helva,börek,açma başka bişiler daha yaparım he unutmadan çatal çörek de yapayım şimdilik bukadar.

sükocum masallah kizin dogududa 1 yasina gircek :)

simdi ayni senin yerindeyim gecen senelik halinle :)) kizin nezaman dogudu cnm ocak kac ?

sükocum masallah kizin dogududa 1 yasina gircek :)

simdi ayni senin yerindeyim gecen senelik halinle :)) kizin nezaman dogudu cnm ocak kac ?

evet canım ya zaman çok çabuk geçiyor gerçekten kızım 10 ocakta doğmuştu senin ne zaman doğumun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))

evet canım ya zaman çok çabuk geçiyor gerçekten kızım 10 ocakta doğmuştu senin ne zaman doğumun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))

amin canim :nazar:

doktor 20 ocak diyor bakalim benim bebis nezaman gelcek normal dogum düsünüyorum yine hayirlisi bakalim hihoyyyt

ben kesin kararımı verdim kızlar hazır pasta alacağım öbür türlü kendim yapmaya kalkarsam epey vakit alır onun yerine keki vs ile uğraşırım hem çok güzel doğum günü pastaları var ama henüz kara vermedim nasıl birşey olacağına bu arada benim kuzuya da şık bir elbise bakıyorum kendime de bulurum inşallah:))
masa örtüsü tabaklar bardakların üzerinde de onları da masal kahramanları ya da cicili bicili bişeyler olsun istiyorum masa daha güzel görünür doğum günü çocuğuna da uygun olur diye düşünüyorum benim kayınvalidemler gelecek sağolsun biriki gün önceden gelecekler yardım etmek için

benim oğlum 1 Nisan doğumlu bende şimdiden planlıyorum ve heyecanlanıyorum.Önce nerede yapıcağma karar vermem gerek henüz vermedim evde olursa evi süslerim balonlar,mumlar vs.her koşulda etrafta küçük çocuklar olmalı çünkü oğlum küçük çocukları çok seviyor akrabalarımı ve arkadaşlarımı çağıracağım.

bizim ilk dogum günümüz haziranın 14 dü annem kaynanm arkadaşlarım cocukları falan hep birlikteydık kalabalıktı bıraz:)
dsc01306px3.jpg

dsc01313kg5.jpg

dsc01325fw9.jpg

dsc01335ms8.jpg

Son düzenleme:
bugünde bizim doğum günümüz akalım çok heycanlıyım ya
ne güzel bir duyguymuş bu

Back