miss dr nerde senin adı ne bende de var bu listen dr aynımı yoksa
misciim ben öncelikle çorbayı kevgirden geçirerek suyunu verdim, 4-5 çay kaşığı ile başlayıp her gün artırdım, 1 hafta 10 gün sonra çorbayı püre haline getirip vermeye başlamıştım,
Bahar her verdiğimi yedi, hiç geri çevirmedi ama Cemre ile çok uğraştım, kaşığı görünce ağzını kilitliyordu, daha yeni yeni 2 haftadır yemeye başladı sıpamcokacimcoook
Cemre havuç patates kabak üçlüsünü sevmemişti, taze fasulye yaptığım gün yemeye başladı :)
şimdi her şeyi yiyorlar
08.00:anne sütü
09.00kahvaltı mamaası
10.00uyku saatimiz(yaklaşık 2saat uyuyor)
12.30ıhlamurla beraber cici bebe bisküvisi
14.00da sebze çorbamız
15.00 yoğurt
anne sütünü her yarım saatte veriyorum ben
16.00 meyve suyumuz
yarım saat ara ardından yine anne sütü
uyku saatimiz
21.00 gece mamamız.
gece 3veye 4de emziriyorum
zemuszemus
ilkimcim senin adına bende çok sevindim :dance: ne güzel bir düzene koyabilmişsin . Biz bu konuda çok zorlanıyoruz bende tuğbayı saat 7.30- 8 gibi emziyorum 9.00-9.30 gibi kahvaltı maması veriyorum yarısını zor yiyor biraz yesin diye zorlamaya çalışınca ağzını bir kapatıyor mümkün değil açmıyor bende zorlamıyorum birde uykusu gelmiş oluyor mecburen emzirip uyutuyorum, öğleden sonrada bundan farklı olmuyor . Şaştım valla Acıkmadan mı veriyorum acaba? biraz daha beklesem uykusu geliyor mızmızlanmaya başlıyor .beni emdiği için sütüm yetiyor acıkmıyormu veya iştahımı yok anlamadım..:1no2:. Ama sende sık sık emziriyorsun aynı zamanda nasıl ekgıdaları yiyebiliyor anlamadım benim kızda mı bir problem var acaba ?
Kusura bakma kafam çok karışık yemeyişine kafayı iyice takmaya başladım anlatabildim mi derdimi bilemiyom .
Henüz sütümde varken şimdilik veriyim diyorum inşallah bizde bir düzene koyabiliriz.:Saruboceq:Bye
slm kızlar inş hepimizin bebekleri doğru beslenme alışkanlıkları kazanır bende bu ek gıda da bi türlü düzene giremedim benim kız tatlı mamaları pek sevöiyo mesela gogly veriyorum zar zor yiyo tuzlu şeyleri daha ağırlıklı yiyo bide şu 1 2 gündür beni az emmeye başaldı acaba biberon mamasıını fazla verdiğimdenmi
biz sabah 8 9 gibi kalkıyoruz tahıllı hero baybinin kaşık maması var ondan yarım kase veriyorum tabi ılk kalktığında mutlaka emzirmeye çalşıyorum gecede 1 2 kere kalkıyo sonra birraz oyun oynuyoruz uykumuz geliyo yatıyoruz 1 2 saat uyuduktan sonra tekrar kaldırıyorum emziryorum tabi emerse daha sonra çorbasından veriyorum gün içinde meyveydi yoğurttu derken böle geçiyo düzene koyamadık bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?