• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebişlerimizi beklerken...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 15 aydır bekliyorum kızlar.Şu ana kadar yaşamadığım hamilelik belirtisi kalmadı heralde Aklım sürekli bebekte başka şeye konsantre olamıyorum Rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.Burası da insanı gerçekten rahatlatıyor.

Şimdi tekrar söliyim ben ikinciye karar verince önce doktora bi muayene olmaya gittim.. o da sorun yok dedi.. 1 sene olmadı ama.. olmadıkça stres oldum.. sonra kaç kişiden kaplıcanın iyi geldiğini duydum.. eşime dedim deneyelim bi ne kaybederiz.. tam yumurtlama döneminde gittim öle denk geldi.. o ay hamile kaldım bebeğime.. şu an kuduruyo yanımda şükür. 15 aylık :emir_bebek:
ben de tam tersi sakincali kaplica saniyodum..
bende mi gitsem napsam ya bizde de sorun yok ama olmuyo niye faydaliymis ki kaplica

ben de tam tersi sakincali kaplica saniyodum..
bende mi gitsem napsam ya bizde de sorun yok ama olmuyo niye faydaliymis ki kaplica
Yumurtalıkları yumuşatıyo.. döllenmeyi kolaylaştırıyor.. benimde hiç bişi yokken 1 sene olmadı.. 2.çocukta.. araştır bi doktoruna danış..

Back