- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.370
- 478
- 36
- Konu Sahibi hippotalamus
Kist için en iyisi soğan kürü derler canım yap istersen hem hamile kalmayı da kolaylaştırıyorTeşekkür ederim canım , zararsız kendi kendine geçer dedi ama ağrı yapıyor pislik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kist için en iyisi soğan kürü derler canım yap istersen hem hamile kalmayı da kolaylaştırıyorTeşekkür ederim canım , zararsız kendi kendine geçer dedi ama ağrı yapıyor pislik
Yapıyor bebeğim, 2 3 reglden sonra atmışım ben, erimiş. Doktorum geçer demişti, 3.ayda yoktu :)Teşekkür ederim canım , zararsız kendi kendine geçer dedi ama ağrı yapıyor pislik
Kist için en iyisi soğan kürü derler canım yap istersen hem hamile kalmayı da kolaylaştırıyor[/QUOTE
Yapmıştım bir ara iğrenç birşey ya![]()
Yapıyor bebeğim, 2 3 reglden sonra atmışım ben, erimiş. Doktorum geçer demişti, 3.ayda yoktu :)
Kahrolmayasıca biz ne bekliyoruz o ne üretiyor![]()
Hahaahah :)))Nurtopu bir kistiniz var, bakın bu da kesesi, aha bu da pıt pıt atan kalbi.![]()
Nurtopu bir kistiniz var, bakın bu da kesesi, aha bu da pıt pıt atan kalbi.![]()
Bende de var ıslaklık ama fazla değil inşallah hamişimdir bendeEvet doğrudur![]()
İnşallah ♡Bende de var ıslaklık ama fazla değil inşallah hamişimdir bendetşk ederm cevap verdiğin için
![]()
Bende de çıktı ağrım var ama doktor çok önemli bişi değil dedi.. ağrımda oluyo ama..Ya kızlar en son doktora gittim 3 cm kist var dedi.
2 gündür sağ kaşığım çok ağrıyor, kist ağrı yapar mı?
Cnm ben regl bittikten bikaç gün sonra gittim.. tevafuk oldu yumurtlama dönemimdi :) ben nevşehire gittim..canım cvp veirrsen sevinirim ,
kaplıcalara yumurtlama dönemındemı gitmek gerekiyor , birde sen hangi kaplıyaca gittin ,
ben de tam tersi sakincali kaplica saniyodum..Şimdi tekrar söliyim ben ikinciye karar verince önce doktora bi muayene olmaya gittim.. o da sorun yok dedi.. 1 sene olmadı ama.. olmadıkça stres oldum.. sonra kaç kişiden kaplıcanın iyi geldiğini duydum.. eşime dedim deneyelim bi ne kaybederiz.. tam yumurtlama döneminde gittim öle denk geldi.. o ay hamile kaldım bebeğime.. şu an kuduruyo yanımda şükür. 15 aylık![]()
Yumurtalıkları yumuşatıyo.. döllenmeyi kolaylaştırıyor.. benimde hiç bişi yokken 1 sene olmadı.. 2.çocukta.. araştır bi doktoruna danış..ben de tam tersi sakincali kaplica saniyodum..
bende mi gitsem napsam ya bizde de sorun yok ama olmuyo niye faydaliymis ki kaplica
Canım sende de adetine 1-2 gün kala ıslaklık oluyomuydu? Hatırlıyomusun çok değil hafif ıslaklıkYumurtalıkları yumuşatıyo.. döllenmeyi kolaylaştırıyor.. benimde hiç bişi yokken 1 sene olmadı.. 2.çocukta.. araştır bi doktoruna danış..
İnan hatırlayamadım.. sadece ağrı oluyordu hamile kalacağım ay.. kasık ağrısı.. her an adet olacak gibi wc ye giditordum..Canım sende de adetine 1-2 gün kala ıslaklık oluyomuydu? Hatırlıyomusun çok değil hafif ıslaklık
sorucam bunu tesekkurlerYumurtalıkları yumuşatıyo.. döllenmeyi kolaylaştırıyor.. benimde hiç bişi yokken 1 sene olmadı.. 2.çocukta.. araştır bi doktoruna danış..
İnan seni de etiketleyecektim.. yok kız kankalar için açtım.. tecrübelerimle burdayım ben![]()