Hadi okuyun bakalim goggle otomatik klavyeyle yaziyorum canlar bazi kelimeler yanlis cikmis olabilir
Neyse aradan bir ay daha geçti Ve benim en yakın arkadaş olan Ayşe vardı ve ben sürekli ona işte çocuk sahibi Nasıl oldun şurubu ki biz şeyler söyledim O da İlişki sonrasında yataktan kalkma beline yastık koy veya Lavaboya git bir yarım saat ya düşün Boşu niye bu niye derken bayağı bir ay süre boyunca her şeyi öğrendim Ardından çocuk yapma çalışmalarına başladık Ve hiç unutmuyorum eşimle ilk korunmaya bıraktığımız bir hüngür hüngür ağlamıştım benimde bir çocuğum olacak diye ve Hala aklımdan çıkmıyor ardından hamile kaldım Bir ay sonra ve ben hamileliğimin Misafirler varken öğrendim eşimin arkadaşları bize oturmaya gelmişti bir kış günüydü ve aşırı derecede hava soğuktu o anda misafirler yanına birini tuttu ve benim migrenim de kaç şekilde gelir Ellerim Tutmaz ve kısaca felç olurum Olurum diyebilirim misafirler erkenden gitti eşim durumu anlattı migrenim tuttu işte Kusura bakmayın gibisinden Ve aşağıda kayınvalidemle Misafirleri vardı Bursa'dan halanız gelmişti onun gelini ile beraber Hemen acile gittik burada ve doktor serum takalım işte klasik ağrı kesici veririm dedi ve Ben hamileyim riskim var Lütfen hamileler için olan ilaçlardan verin dedim onlar da sağ olsunlar Parol serum taktılar bir akşam oldu saat 1.02 civarı de eve geldiğimizde Tabii halamın gelini durum mu o gün gitmiş hamilelik testi almış kan testi yapmıştı Doktor ama kanda çıkmamış diye bir günlük 2 günlük kan testinde çıkmıyor Beta HCG sonucu 46 çıkmıştı benim rdından test yaptık İlk Çizgi net ikinci çizgi belli belirsiz ufacık bir pembe çizgi vardı net değildi 15 20 gün bekledikten sonra Oğuz bey gittim doktoruma ve testi yaptırdım Beta HCG testi 4994 Cikti 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim Ardından Benim için zor süreç başladı 45 gün yattım Neredeyse her dakika migrenim tuttu her dakika felç geçirdim ağlaya ağlaya 3 ayın geçti diyebilirim Oğuz bey çocuğu alalım dedik gittiğim bütün hastaneler çocuğu kalalım dedi ama ben ya ben ölürüm ya da bu çocuğu doğururu dedim ve asla vazgeçmedim Çünkü doktorum çocuğun oluyor alalım Bir daha tekrar yaparsın tedavi gördükten sonra diyor de hep bana ama asla bunu kabul etmedim kabul etmedim ve ilk 3 ay sadece migren ataklarını tutarak evde yattım geldim gelip her gün evimi sildi süpürdü ve bana yemek pişirdi hiçbir şekilde kalkamadım 3 ay sonra herşey düzene bindim ilk önce oğlum olacağını öğrendim Ardından bir kızım olacağını öğrendim yanlış görmüşler maalesef ve Kızımın adını dahil olacağını karar verdik eşimle beraber ve kızımızı 34 haftaya kadar her şey normal gitti 34 haftada aşırı derecede sancılı Doğum evine acile kaldırıldım ne Erken doğumu olduğunu söylediler bir Bebeğimin ciğerleri gelişmesi için doğum Çok riskli dediler bana sürekli kortizon iğneleri ve hak veriyorlar da Sancılarım Dursun suyun gelmesin diye bir hafta yaptım ve çıktım hastaneden 37 hafta yine sancılandı mı yine hastaneye yattım 3 gün boyunca yattım ve Kurban bayramı arefesi 7 çıktım yine durmadan tam 38 hafta 5 günlükken sancılandı bir gece yarısı suyum geldi saat on iki buçukta ayağa kalkar kalkmaz bacaklarımdan bir su akmaya başladı ve koşarak banyoya gittim ve artı olarak evimizde misafir de vardı