- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
Saol cnm.. hepimizinkini..Aaaaaaaa ben tek sandim :)
Allah bağışlasin canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnm.. hepimizinkini..Aaaaaaaa ben tek sandim :)
Allah bağışlasin canım :)
sagolasin canim
Dr.asistanina sormustum 20 demiştide.biraz çelişkili cevap verdi.bilgisiz gibiydi..
Saol cnm.. hepimizinkini..
Tesekkurler. Negatif dusunmeyin hayirlisi deyip gonlunuz rahat olsun.Hmm ozaman durum farkli tabiki .haklisin.
Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin bebeginize Insallah hamileyimdir.pek sanmiyorum.hayirlisi artik..
!Anladim canım Sagolasin..Allah duysun sesiniCanım kimi doktor 30u bile düşük buluyor kimyasal falan diye korkutuyor
Kimi doktor 3 çıkınca bile bekleyelim belki yükselir diyor
Allahın izniyle çok çok çıksin seninki de :)
Tskler canim..Hayirlisi tabiki.Tesekkurler. Negatif dusunmeyin hayirlisi deyip gonlunuz rahat olsun.
Stresten bilhassa uzak durun. Isteyen herkese nasip etsin
Zor ama imkansiz degil.. kendinizi inzivaya cekin bi muddetTskler canim..Hayirlisi tabiki.
stressiz bir hayat zor gibi
Bat nezamn canımHmm ozaman durum farkli tabiki .haklisin.
Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin bebeginize Insallah hamileyimdir.pek sanmiyorum.hayirlisi artik..
Kan sonucunumu demek istedin ?.yarina cikacakmış.Hayirlisi artikBat nezamn canım
Yok canım ne zaman adet günün demek istedimKan sonucunumu demek istedin ?.yarina cikacakmış.Hayirlisi artik
Yok canım ne zaman adet günün demek istedimbeklenen adet tarihi
Baya olmuş canım dr göründün mü adet söktürücü verirdi eğerki hamilelik yoksa gerçi kan verdim dedin inşallah hamişsindir değilsende dr görün mutlakaVallahiyi benim adet düzensiz oldugu icin birsey diyemiyom.
En son 27 augustosda oldum.daha.ses seda.yok
Evet gittim dr kan verdim.sonuc bugün cikacak.hayirlisi artik.birsey yoksa zaten.adet söktürücü vercek cünkü 2.ci tüp bebek tedavisine baslayacagim.Baya olmuş canım dr göründün mü adet söktürücü verirdi eğerki hamilelik yoksa gerçi kan verdim dedin inşallah hamişsindir değilsende dr görün mutlaka
teşekkür ederim :)Cnm ben regl bittikten bikaç gün sonra gittim.. tevafuk oldu yumurtlama dönemimdi :) ben nevşehire gittim..
Klasik adet sancisi vardi bende akinti devam ediyodu ayni hatta ben adet olacam diye bekledim :)Canım bişi sorabilirmiyim adetine 1-2 gün kala ıslaklık devam ediyomuydu hamile olduğunu öğrenmeden önce böyle bişi dikkatini çekti mi? Buarada Rabbim kızını sana bağışlasın inşallah![]()
Nerdesin konum at gelcem bu fıstığı yemeye:))Gunaydin ballar accik gec oldu yaEki Görüntüle 2054938