• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebişlerimizi beklerken...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende geldim kararsız biri olarak ağustos ayında ilk kez korunmadık oda olmadı birde denemeye cesaret edemedim 3 sene bitti evleneli takipteyim konuyu

Bende 2 sene bekledim kuzucugumu Rabbime binlerce kez hamdolsun nasip etti banada bir yavrucak şimdi gobusumde ama inşallah kucağımda gormeyide nasip eder güzel Rabbim 17+3 haftaligiz oğluşumla. İnsan görmediği biseyi nasıl sever. Gerçi sevdiklerimi bana veren Rabbim nasıl görmeden seviliyosa evlatta sevilirdir. Her kontrolden sonra şükür namazı kılıyorum. Zaman çabucak gecsede Allah'ın izniyle sağlıkla kucagima alsam kuzumu inşallah :)

Iyi Aksamlar bayanlar
sizlere birsey soracam tabiki izninizle
Ben en son 27 augustos adet gördüm simdiye kadar adetim gelmedi.idrar testide negativdi.bugün dr gidip kan verdim.gece aniden kasıklarim agridi abartisiz 10 dakika .bugünde aralikli agriyor.bel ve bacak agrimda var .acaba bu hamilelik belirtisimi ? bende adet düzensizligide var evlendikten sonra oldu
yaşım 38.amh degerlerim bundan 4 ay önce 0.01 di.pardon biraz uzun oldu
Hadi bakalim kim bana yardimci olabilcek ? sagolun şimdiden

Ben de hamile kalmaktan cok korkanlardanim. Mesela suan kasiklarim agriyor. Adetimi 4 gozle bekliyorumm :)) ( adetim duzensiz o da ayri sorun da neyse)

Iyi Aksamlar bayanlar
sizlere birsey soracam tabiki izninizle
Ben en son 27 augustos adet gördüm simdiye kadar adetim gelmedi.idrar testide negativdi.bugün dr gidip kan verdim.gece aniden kasıklarim agridi abartisiz 10 dakika .bugünde aralikli agriyor.bel ve bacak agrimda var .acaba bu hamilelik belirtisimi ? bende adet düzensizligide var evlendikten sonra oldu
yaşım 38.amh degerlerim bundan 4 ay önce 0.01 di.pardon biraz uzun oldu
Hadi bakalim kim bana yardimci olabilcek ? sagolun şimdiden

Kan sonucu en doğru bilgiyi verecektir

Online sonuç varsa bakın çıkmıştır belki de sonuçlar :)

Şimdi tekrar söliyim ben ikinciye karar verince önce doktora bi muayene olmaya gittim.. o da sorun yok dedi.. 1 sene olmadı ama.. olmadıkça stres oldum.. sonra kaç kişiden kaplıcanın iyi geldiğini duydum.. eşime dedim deneyelim bi ne kaybederiz.. tam yumurtlama döneminde gittim öle denk geldi.. o ay hamile kaldım bebeğime.. şu an kuduruyo yanımda şükür. 15 aylık :emir_bebek:
Oy maşAllah ben de ilk bebeğime hamileyim 28 . Haftadayım

Back