- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi hippotalamus
Bende geldim kararsız biri olarak ağustos ayında ilk kez korunmadık oda olmadı birde denemeye cesaret edemedim 3 sene bitti evleneli takipteyim konuyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar gelin burda bebiş haberlerini bekleyelim.. hikayelerimizi paylaşalım..
Dur güncelleme yapim dua etmesinler :))hippotalamus bu topiği sen açtın ya bu dualarla sana geliyor 3.:)
Sevincegin yerde korkuyormusun ?Ben de hamile kalmaktan cok korkanlardanim. Mesela suan kasiklarim agriyor. Adetimi 4 gozle bekliyorumm :)) ( adetim duzensiz o da ayri sorun da neyse)
Saol cnm evet zayıflama grubundaydık.. benim bebeğim var şükür.. konuyu arkadaşlara destek olmak için açtımAaaaaaaa canım zayıflama grubundaydik demi seninle ne güzel. Bebek mi istiyorsun artık. Allahim hayirlisiyla sağlıkla versin aminnnnnnnn
Iyi Aksamlar bayanlar
sizlere birsey soracam tabiki izninizle
Ben en son 27 augustos adet gördüm simdiye kadar adetim gelmedi.idrar testide negativdi.bugün dr gidip kan verdim.gece aniden kasıklarim agridi abartisiz 10 dakika .bugünde aralikli agriyor.bel ve bacak agrimda var .acaba bu hamilelik belirtisimi ? bende adet düzensizligide var evlendikten sonra oldu
yaşım 38.amh degerlerim bundan 4 ay önce 0.01 di.pardon biraz uzun oldu
Hadi bakalim kim bana yardimci olabilcek ? sagolun şimdiden
Saol cnm evet zayıflama grubundaydık.. benim bebeğim var şükür.. konuyu arkadaşlara destek olmak için açtım![]()
2 tane erkek var kız bende :)) biri 9 olacak biri 15 aylık.. daha emziriyorum..İkinciyi düşünmüyor musun canım :)
Kan sonucu en doğru bilgiyi verecektir
Online sonuç varsa bakın çıkmıştır belki de sonuçlar :)
5 üzeri pozitif canim bazı lab larda 10 üzeri olabiliyor ama yanında yazar :)Degerler kac olunca.positif oluyor ?
2 tane erkek var kız bende :)) biri 9 olacak biri 15 aylık.. daha emziriyorum..
5 üzeri pozitif canim bazı lab larda 10 üzeri olabiliyor ama yanında yazar :)
Bebegim daha cok ufak o sebeple.Sevincegin yerde korkuyormusun ?
Bende hamileyim insallah diye bekliyorum
Oy maşAllah ben de ilk bebeğime hamileyim 28 . HaftadayımŞimdi tekrar söliyim ben ikinciye karar verince önce doktora bi muayene olmaya gittim.. o da sorun yok dedi.. 1 sene olmadı ama.. olmadıkça stres oldum.. sonra kaç kişiden kaplıcanın iyi geldiğini duydum.. eşime dedim deneyelim bi ne kaybederiz.. tam yumurtlama döneminde gittim öle denk geldi.. o ay hamile kaldım bebeğime.. şu an kuduruyo yanımda şükür. 15 aylık![]()
Bebegim daha cok ufak o sebeple.
Insallah hamilesinizdir. Allah gonlunuze gore versin insallah :)