- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Valla tam ayaklarının altında cennet olan annelerdensin :)) kızın şimdi ne kadar??
Yeni uyandi bak teyzesii1yas 1 aylik kuzum
Aminnnn hepimiznkiniii o anlar hep unuttuk bu cadi yanimda oluncaaaŞükür..Heyecandan öldüm
Allah sana bağışlasın ömür boyu inşaALLAH.
Sagol teyzesiii :)MaşaALLAH BAREK Aallah
bişey olmaz ben gelişmeleri aktarıyorum ona. o da bana söyler ağzından yazarım cevapSorma ya şimdi içi içini yiyiyordur ,tam konu açılmıştı
bişey olmaz ben gelişmeleri aktarıyorum ona. o da bana söyler ağzından yazarım cevap
ben heidinin elçiyisim 24 saatliğine
çenesini tutamadığındanNiye gitmiş
Allah bağışlasın cnm maşallah..1yas 1 aylik kuzum
Canım bişi sorabilirmiyim adetine 1-2 gün kala ıslaklık devam ediyomuydu hamile olduğunu öğrenmeden önce böyle bişi dikkatini çekti mi? Buarada Rabbim kızını sana bağışlasın inşallahAminnnn hepimiznkiniii o anlar hep unuttuk bu cadi yanimda oluncaaa
Evet doğrudurCanım bişi sorabilirmiyim adetine 1-2 gün kala ıslaklık devam ediyomuydu hamile olduğunu öğrenmeden önce böyle bişi dikkatini çekti mi? Buarada Rabbim kızını sana bağışlasın inşallah
Ağrı yapar bildiğim kadarıyla canım geçmiş olsunYa kızlar en son doktora gittim 3 cm kist var dedi.
2 gündür sağ kaşığım çok ağrıyor, kist ağrı yapar mı?
Şimdi tekrar söliyim ben ikinciye karar verince önce doktora bi muayene olmaya gittim.. o da sorun yok dedi.. 1 sene olmadı ama.. olmadıkça stres oldum.. sonra kaç kişiden kaplıcanın iyi geldiğini duydum.. eşime dedim deneyelim bi ne kaybederiz.. tam yumurtlama döneminde gittim öle denk geldi.. o ay hamile kaldım bebeğime.. şu an kuduruyo yanımda şükür. 15 aylık
Ağrı yapar bildiğim kadarıyla canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?