- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
Hangi şehir??O doktorun benn..
Değiştim doktoru ama doktor bulamıyorum şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi şehir??O doktorun benn..
Değiştim doktoru ama doktor bulamıyorum şimdi
Hangi şehir??
Burdan yazılıyo mu :))İstanbull canım ANADOLU yakası var mı iyi biri ?
Kızlar özellikle keçi boynuzu pekmezi çok ise yarıyor eczanelerde bulabilirsiniz :)) yani onun disinda aynı şeyleri uyguladim ya bilindik olayları :))nisankralicesi sen nasıl hamile kaldın bakim :))
Hadi hadi bilmiyoz biz.. anlat sen :))Kızlar özellikle keçi boynuzu pekmezi çok ise yarıyor eczanelerde bulabilirsiniz :)) yani onun disinda aynı şeyleri uyguladim ya bilindik olayları :))
Kızlar özellikle keçi boynuzu pekmezi çok ise yarıyor eczanelerde bulabilirsiniz :)) yani onun disinda aynı şeyleri uyguladim ya bilindik olayları :))
Canım benim annem istanbulda.. ben ordayken yengemlerin gittiği bi doktora gidiyorum.. medipol de cevahir diye bi kadın.. soyadını unuttum.. bide sema var.. hatta yengem daha 2 gün önce orda doğum yaptı.. doktorunu sorim senin için yinede..Yaz tabi![]()
ahahhahahahahaCanım biz o keçinin tamamını yedik ama![]()
Kiz neyi ni anlatıyım işteHadi hadi bilmiyoz biz.. anlat sen :))
Sal gitsin beyaaa..ahahhahahahaha
ya siz bana nasıl karar verdiğinizden bahsedin hele, 1 yılda 11 kere vazgeçen bir arkadaşınız var aranızda![]()
2side bilinçli mi,isteyerek mi oldu??kaza fln yok..Kiz neyi ni anlatıyım işteHahaha gunasiri ilişki yumurtlama takibi de yapılabilir :)) sonra belinin altına yastık koyup bi sure beklenebilir :))
Canım benim annem istanbulda.. ben ordayken yengemlerin gittiği bi doktora gidiyorum.. medipol de cevahir diye bi kadın.. soyadını unuttum.. bide sema var.. hatta yengem daha 2 gün önce orda doğum yaptı.. doktorunu sorim senin için yinede..
HahahahahaCanım biz o keçinin tamamını yedik ama![]()
Biz eşimle çok çocuk seviyorduk ama işte biraz zaman geçsin dedik :)) artık etrafımizda o kadar çocuk goruyorduk ki artik dedik zamani geldi :)))ahahhahahahaha
ya siz bana nasıl karar verdiğinizden bahsedin hele, 1 yılda 11 kere vazgeçen bir arkadaşınız var aranızda![]()
2 side bilincli oldu2side bilinçli mi,isteyerek mi oldu??kaza fln yok..
ahahhahahahaha
Koşuyolu cnm.. bak netten.. biz hep oraya gidiyoruz.. bi bak netten..Sor bakalım semt neresi canım öğren mercii![]()
Benim de şükür2 side bilincli oldu![]()
Yer inş..Canım evliliğimin keyfini sürerken ve maddi durumu düzeltmişken bir de gelsin malımı yesin velet dedim![]()