- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
hepside birbirinden güzelmiş, bebişleriniz güle güle giysin kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
füsfüsçüm pijamanızla hırkanız çok şeker cnm
baharatlı sizin cicilerde çok güzel bende o mama sandalyesinden almayı düşünüyorum piraye 6 aylık olsun
gülce elifnaz sizin kıyafetlerede bayıldım pembe kulaklı montlar çok şeker bende kızıma mont aldım ama şimdi küçük diyemi bilmiyorum pek rahat edemedik rahat hareket eddemiyo gibitdi sanki içinde polar yumuşak bişey olmasına rağmen sizin bebişler kadar olnuca rahat giyiliyomu montlar??bide elifnaz merak ettim zara da her ay indirim oluyomu sadece sezon sonu indirimlerimi oluyo bende alıyorum ordan indirimleri takip ediyim
füsfüs , gülce ve elifnaz bayıldım aldıklarınıza,elifnaz çok zevklisin canım gerçekten elbiseler çok şık bana göre olanları varmıydı acaba :)))
Aa Elanur ile Çınar'ın adidas eşofmanları pişti oldu. Doğal olarak Çınar'ın mavi :) Allah muhafaza pembe giyme tanırlar sonra oğlumu i..e sanırlar :))) Elanur cicilerini güle güle giysin.. Biraz büyük alsaydım. Pantolonunu giydirmek zor oluyor