• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

füsfüsçüm pijamanızla hırkanız çok şeker cnm
baharatlı sizin cicilerde çok güzel bende o mama sandalyesinden almayı düşünüyorum piraye 6 aylık olsun
gülce elifnaz sizin kıyafetlerede bayıldım pembe kulaklı montlar çok şeker bende kızıma mont aldım ama şimdi küçük diyemi bilmiyorum pek rahat edemedik rahat hareket eddemiyo gibitdi sanki içinde polar yumuşak bişey olmasına rağmen sizin bebişler kadar olnuca rahat giyiliyomu montlar??bide elifnaz merak ettim zara da her ay indirim oluyomu sadece sezon sonu indirimlerimi oluyo bende alıyorum ordan indirimleri takip ediyim

teşekkür ederim canım.. zarada her ay indirim olmuyor. dün gittim mesela yeni sezon ürünleri gelmişti ama eski sezondan kalan ürünler oluyor. onlarıda baya uyguna veriyorlar beden olmadığı için alamadım 7,5-15 tl tl ye düşen bazı ürünler vardı ara ara takip et canım senin bebeğe uygun bulabilirsin genelde küçük bedenlr kalmış
montta biz rahat ettik canım. zaten biraz büyük alıyorum kolunu kıvırıyorum, sıkmıyor, toplanmada olmuyor küçük bebekler için aslında astronotlar daha iyi ama benim kız şimdi astronutu giymez.

Son düzenleme:
pirayecim sağol canım
elifnaz elbiselere bayıldım ama ikincisine bittim, o da zaradan mı canım, harika bişey

füsfüs , gülce ve elifnaz bayıldım aldıklarınıza,elifnaz çok zevklisin canım gerçekten elbiseler çok şık bana göre olanları varmıydı acaba :)))

füsfüs , gülce ve elifnaz bayıldım aldıklarınıza,elifnaz çok zevklisin canım gerçekten elbiseler çok şık bana göre olanları varmıydı acaba :)))

teşekkür ederim canım. ya sorma kardeşlerimde bu durumdan şikayetçikaydirigubbakcemile3 büyüklere göre bu elbiselerden yok neyazıkki

Aa Elanur ile Çınar'ın adidas eşofmanları pişti oldu. Doğal olarak Çınar'ın mavi :) Allah muhafaza pembe giyme tanırlar sonra oğlumu i..e sanırlar :))) Elanur cicilerini güle güle giysin.. Biraz büyük alsaydım. Pantolonunu giydirmek zor oluyor

gene yapmışsın xenolugunu :D
kızlar güle güle giysin bebişler, hepsi çok güzel.

sorma şuleciğim, xeno olmadık zamanda bile insanı gülümseten biri tam ömürlük. çevresindeki insanlar çok şanslı. hayata esprili bakanlardan

bugun doktor kontrolu cıkışı yaptıgımız çam sakızı çoban alışverişinden.
my.php
[/URL] [/IMG]

my.php
[/URL] [/IMG]

güle güle giysin bilgoşko
ben de bu konu unutuldu diye üzülüyordum
o ikinci resimdekiler çok şirin, toka mı onlar?

sağol canım ayakkabılara bende bayıldım hiç vaktimiz yoktu ayagına denemden aldım bırakamadım mağazada şükürki oldu kızımın ayagına hatta biraz büyük gibi

ya maşallah hepsi birbirinden güzel aldıklarınızın :asigim:
güle güle sağlıkla giydirin inş meleklerinize
ben daha 7 aylık evliyim henüz bebeğimiz yok eşim askerden gelince inş
ama nedense kendimi bu sayfalara bakmaktan alıkoyamıyorum sırnaşık şey
şimdiden alsam istiyorum gördükçe böyle güzel şeyleri ama korkuyorum sonra olmazsa bebeğim diye
inş Rabbim bana da hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip eder :Saruboceq:

Back