• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

img2036mi2.jpg

w800.png

elifnaz bunun markası nedir?

elifnaz bunun markası nedir?[/QUOTE]

canım onun bilindik bi markası yok sağolsun amcamın kızı sayesinde aldım bende.
zeytin burnunda çiçek export diye bi mağaza var ordan aldım.üçlü takım o içinde badisi ve altı da var normalde fiatı 35 tl %50 indirim vardı 17,5 tl aldım istanbul'da olanlara tavsiye ederim malları kaliteli ve çok uygun hihoyyyt

ya o markanın bana da bir iki bişeyi hediye geldi
cichlid gibi bişey, çok cici kıyafetleri var o markanın
bu arada resimler olmuş sonunda elifnaz

Aa Elanur ile Çınar'ın adidas eşofmanları pişti oldu. Doğal olarak Çınar'ın mavi :) Allah muhafaza pembe giyme tanırlar sonra oğlumu i..e sanırlar :))) Elanur cicilerini güle güle giysin.. Biraz büyük alsaydım. Pantolonunu giydirmek zor oluyor

Aa Elanur ile Çınar'ın adidas eşofmanları pişti oldu. Doğal olarak Çınar'ın mavi :) Allah muhafaza pembe giyme tanırlar sonra oğlumu i..e sanırlar :))) Elanur cicilerini güle güle giysin.. Biraz büyük alsaydım. Pantolonunu giydirmek zor oluyor

sağol a.s.çınar'da güle güle giysin ilk mavisini gördüm bende çok hoşuma gitti pembesi reyonda yoktu depodan getirdi görevli :dance:ben herzamanki gibi onuda büyük aldım bahara giysin rahat rahat diye ayakkabıları teyzesi alacak :jeyyar:

ya o markanın bana da bir iki bişeyi hediye geldi
cichlid gibi bişey, çok cici kıyafetleri var o markanın
bu arada resimler olmuş sonunda elifnaz

ayy canım yaptım sonunda çok şükür hihoyyytşule46 sayesinde onada teşekkür ederima.s..
marka o canım doğru..

Son düzenleme:
defnenin bu hırkası da o markanın
hediye gelmişti, çok beğeniyorum ben
bulsak da alsak o markadan ama heryerde yok sanırım
dsc00299uh0.jpg

w640.png

yeni gördüm bu topici çok tatlı kıyafetleriniz var:)) güle güle giysin minikler..
pijamaları pek tatlıymış defne ciğin...

füsfüs gerçekten hırkası çok hoşmuş defnenin ben bidaki gidişimde sorayım nerlerde satış yaptıklarını pijama takımıda güzelmiş güzel günlerde giysin defne

Back