Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

ya senace çok kötüsüüün yaaa
dibimiz düştü burda cicilerinize bakarken
ah ah istanbulda olmak vardı
şaka bir yana hepsi çok güzel çok zevkli, güle güle giysin sena
bu arada ben de ilk elbiseyi çok beğendim

2. resimdekini şapkası çok hoş bence.
İlk resimdeki elbiseninde boynu biraz kapalı gibi.
Zaten 2. elbise kalmamış stokta.
Ben bunları internetten sipariş vereceğim.
İstanbulda mohini alışveriş ve yaşam merkezinde var...
Markası Soobe :)

Buda yeleğimiz :)

Arkadaşlar ızmir'de çok güzel indirimler var seneye için oğluma almak istiyorum ama bir sene sonrası için alırken nelere dikkat ediyorsunuz???

xenom ben o kadar ilerisi için almaya korkuyorum, defne çok hızlı büyüdü çünkü
şimdi yavaşladı ama o zmana kadar ne kadar olur kestiremiyorum
bu yaz için aldım ama
15 aylık falan olacak ya ben ya 18 aylık ya da 2 yaşa göre aldım canım, boyu da uzun biraz bizim kızın

Ben yaz için 18 aylık aldım body. Çok beğendim aslında yaza küçük gelecek gibi. Keşke abartmasaydım diye kızdım kendime. Heycanla Çınar'ı bekliyorum bakalım ne süprizi var bana :))))

füsfüs çok güzel elbisesi güle güle giysin güzel kızın.. doğum gününede az kalmış üzerindede görürüz inşallah

geçen hafta sonu ve dün kızıma yazlık ciciler aldık geçen yaz giydiklerine baktım minicik hiöbiri olmaz biraz hazırlık yapalım dedik.

Bayıldım ben niye daha önce fark etmemişim şimdi vaktim yok ancak yarın yada en kısa zamanda oğluma bahar ve yazın giymesi için aldıklarımızın resimlerini eklicem.Ancakkk belirtmeliyimki kız bebek anneleri çok şanslı çok cici bu kıyafetler.

Gülce çok cici bunlar ya,güle güle giysin inşallah kızın.maşallah diyeyim de caaart diye yırtılmasınlar zira o minicik eteklerde gözüm kaldı :)
bunları akşam bizim marketin mağaza bölümünden aldık.altına tayt verelim dediler,babası bu şalvarımsı kapriyi beğendi.

sağol şulecim bende bayılıyorum bu eteklere ya malum kış hiç etek giydiremedim pantolon daha rahat geldi hep pantolonla gezdi kızım artık yaza bebişlerimizi cici cici giydiririz ben farkettim hiç mavi almıyorum çok hoş sizin cicilerde güle güle iyi günlerde giysin bilcecik

sağol canım kız aneleri olarak dediğin gibi biraz daha şanslıyız galiba ama erkek çocuklar içinde çok güzel ciciler var ya küçük adam oluyorlar Taylanın cicilerinide bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…