Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

yok canım artık olurmu öyle şey ben onu daha önce örmüştüm daha belli değildi ama hep içimden erkek gecyordu ya yanılmam diye örmüştüm sonra kız oldugunu ögrenişnce pembe ördüm canım

loracım bakabildim gerçekten :ecrin_bebek: çok güzeller güle güle kullansın oğlıuşun maşallah maşallah nazar değmesinnnnn

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz yanlış yere koydun diyceksiniz belki ama yapamadğım için çok sinirlendim hem örgü bölümüne hemde buraya koymak istedim aslında ördüm ama dikemiyorum yapan varsa yada yapacak olan bana anlatabilirmi dikilişini

samiracım ayrıca kıyafetler çok güzelllllll valla bayıldım annesi ne kadar çok almışın maşallah diyelim çok ciciler

asiivemavi ben ondan yapmıştım bir arkadaşın bebeği için ama nasıl anlatılır bilmiyorumki, ama ördüğün parçanın resmini koyarsan belki oradan yardım edebilirim

nuraycım kesene bereket canım hepsi çok güzel aynen almaya devam gücün yettikçe tbii ayol be aldım baya ama hala az gibi geliyor gözümeee galiba benim pek kıyafet hediyesi de gelmicek aldığım duyumlara göre çoğu kişi çeyrek getiricekmiş kızıma artıkk onları bozar öle alırız kıyafetlerüüüüü:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…