- 8 Kasım 2024
- 174
- 88
- 13
- 23
- Konu Sahibi loveinnovember
Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum kürtaj olucam siz kürtajdan sonrasını nasıl atlattınızÇok çok geçmiş olsun. Aynı durum Ağustos ayında başıma geldi. Kendimi 10 haftalık sanıp kalp atışı dinlemeye gittiğimizde bebeğin 6+4 te kalp durması olduğunu öğrendik 1 ay öyle benimle kalmış ve düşmedi belirti hiç yoktu. 1 hafta bekledik bide ne olur ne olmaz diye bile bile beklemek daha zordu. İnanmayıp bir kaç doktora gittim ama hepsi aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum çok zor bir süreçti kendimi suçladım eşimi herkesi çünkü 4 haftalıktı öğrendiğimizde heyecanla hemen söyledik bizde sonra bir baktık en olmayacak kişiye bile yayılmış kıskandı şu bu kötü niyet değil ama nazara inanıyorum belki vardır payı. Hatta ben o süreçlerde bildiğin yalnızdım eşimle annesi yüzünden kötü olduk tek başıma atlatmak zorunda kaldım şimdi yara olarak kaldı sonra zamanla bir şekilde sakinleştim kabullendim çünkü elbet bir gün kavuşacağız bunu biliyorum. Ha bu sildim bitti değil arada ufak birşey hatırlatıyor dizi sahnesi şu bu ağlıyorum dayanamıyorum çocukluk arkadaşımla aynı ayna hamile kalmıştık beraber büyüteceğiz demiştik ama ben kaybettim onun dünyalar güzeli bir kızı oldu haset kıskanma vs değil asla onlar benim canım ama o süreci yaşayabilseydim onunla diye üzüldüm Mart'ta doğum yapacaktım yaşasaydı o ay daha zor geçti şimdi doğum günüm geliyor arası çok azdi eğer yaşayıp doğdaydı hep hediye olarak betimlemiştim onu ama nasip olmadı. Ara ara hala gelgit duygular olsada yeni bir cana hayat verme fikri doğuyor içime 2 aydır deniyoruz. Başta hamile olduğumda da istememiştim eşimin gönlü diye olsun nasılsa bir kereden olmaz dediğim bir ilişki sonucu olmuştu hamileliğim en çok kendime kızdım hep böyle düşündüm diye şimdi deniyorum ama 2 dir olmuyor mesela rabbim herkesi bir şekilde imtihan ediyor yaşadıklarımız da bizim imtihanımız. Kendinizi üzgün hissettiğinizde paylaşmak istediğinizde her zaman yazabilirsiniz ortak acıya sahibiz. Allah'ım herşeyi gönlünüze göre versin umarım hep mutlu olursunuz![]()