Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

kızlar buda benim kızımın beşiği dün geldi kardeşimin oğlunun beşiğide bidaha niye boşuna alayımki zaten 4 ay yatacaklar içinde fuzuli masraf etmedim

Balllımmm canım benım rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh.hayırlısıylaa doguma azz kaldıı arkadasımm dualrım senınle :Saruboceq:

ayy maşallah.. ne tatlı pabuçlar.. tombik ayakları düşünemiyorum içinde.. sağlıkla kullanın inşallah :)

Canım ayakkabıları çok şirin ama bildiğim kadarıyla uzmanlar çocuk 1 yaşına gelene kadar ayakkabı giydirilmemesi gerektiğini söylüyorlar. Ayak tabanları yerle temas ettikçe kaslar güçleniyormuş ve daha çabuk yürüyorlarmış. Ayrıca düz taban olmuyorlarmış....

teşekkürler canım. evet biliyorum zaten ayakkabı gibi değiller bende bu yüzden aldım yumuşak sanki patik gibi zaten giyip giyebileceği 6 7 ay filan daha sonra yaz gelecek zaten. patik amaçlı gezmelere giderken oğlumun ayakları üşümesin diye. kesinlikle uzun süre tutmam ayağında kıyamam düz taban olmasına sağlıklı olsun isterimgamyoncuiremsu

ImageShack - Hosting :: tel017xn4.jpg
anne annemiz baataniy ve yastık örmüş
ImageShack - Hosting :: tel018le4.jpg

buda babaannemizin aldığı beşik yanındakilrede hastane çantalarımız

Çelikcim anneannenin yaptıkları çok değerli canım.Nesilden nesile kullanılabilecek türden.Beşiğiniz de pek güzelmiş.Bebeğinin sağlıklı günlerinde kullanırsın inşallah canım.Bavullar da takım ve hazır yerlerinde,kapılıp hastaneye koşturulmayı bekliyorlar:))

ben de oğluşumun cicişlerini koyayım dedim, bakalım başarabilecekmiyim
bu oda takımımız

Eklentiler

• $DSC02677.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 107
  • $DSC02682.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 102
  • $DSC02680.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 110
bu da park yatağımız ve oda takımımıza uygun (mobilyacıdan aldığım parçalarla ) kendi ellerimle hazırladığım kapı süsümüz:) hazır satılanlar hep aynıydı birbirinin bu daha özel oldu oğluşum için:)

Eklentiler

• $DSC02679.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 89
  • $DSC02686.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 95
Aybikea oğluşunun herşeyi hazır maşallah.Çok güzelmiş oda takımınız.Oğluşunun sağlıklı günlerinde kullanırsın inşallah.Oda süsü de harika olmuş.Eline sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…