• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

bu da park yatağımız ve oda takımımıza uygun (mobilyacıdan aldığım parçalarla ) kendi ellerimle hazırladığım kapı süsümüz:) hazır satılanlar hep aynıydı birbirinin bu daha özel oldu oğluşum için:)

bende aldım park yatak ama içine yatak olayını ayarlayamadım sen aldığında varmıydı içinde

Hepsi birbirinden özel ve güzeller.ALLAH(CC)hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah(amin).

Benim bebekliğimin geçtiği yatakta oğlum da büyüdü.Hayırlısıyla şimdi de sıra nasip olursa kızımda olacak.Çitf çekmeceli,dolaplı,raflı güzel bir ahşap yatak.Bu beni çok mutlu ediyor.1974 veya 1975 yılında yapılmış,ben de 1976 doğumluyum.
Babam,oğlum için düzenlerlerken çekmece ve dolap kulplarını yeniden almak için epeyce gezmiş.En sonunda bulduğunda esnaf babamın elindeki eski kulpları görünce demiş ki;'' abi bu kulplar çok eski,nasıl muhafaza ettiniz?1970 lerde çok modaydı'' demiş.
Diğer herşeylerimiz de çok şükür hazır ve hayırlısıyla kızımın kullanacağı günleri bekliyorlar.
Sevgiler.

Aybikea oğluşunun herşeyi hazır maşallah.Çok güzelmiş oda takımınız.Oğluşunun sağlıklı günlerinde kullanırsın inşallah.Oda süsü de harika olmuş.Eline sağlık.

sağol edolinacım, kendi ellerimle yaptım diye daha bi kıymetli gözümde :)

bende aldım park yatak ama içine yatak olayını ayarlayamadım sen aldığında varmıydı içinde

gamurcum bizimkinde de yoktu yatak kendi içindeki ise kesinlikle yetmeyecekti bayağı aradım o boyda yatak bulmak için ama park yataklara özel yatak üreten ships diye bi marka var pek çok bebek mağazasında bulunuyo(65*105 aldım ben)

Hepsi birbirinden özel ve güzeller.ALLAH(CC)hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah(amin).

Benim bebekliğimin geçtiği yatakta oğlum da büyüdü.Hayırlısıyla şimdi de sıra nasip olursa kızımda olacak.Çitf çekmeceli,dolaplı,raflı güzel bir ahşap yatak.Bu beni çok mutlu ediyor.1974 veya 1975 yılında yapılmış,ben de 1976 doğumluyum.
Babam,oğlum için düzenlerlerken çekmece ve dolap kulplarını yeniden almak için epeyce gezmiş.En sonunda bulduğunda esnaf babamın elindeki eski kulpları görünce demiş ki;'' abi bu kulplar çok eski,nasıl muhafaza ettiniz?1970 lerde çok modaydı'' demiş.
Diğer herşeylerimiz de çok şükür hazır ve hayırlısıyla kızımın kullanacağı günleri bekliyorlar.
Sevgiler.

ne hoş maydanoz, o zamandan beri saklayabilmeniz ve şimdi de tekrar kullanmış ve kullanacak olman kendi çocukların için. sağlıkla büyüsün içinde inşallah kızın da:)

odanız yatağınız hayırlı olsun aybikea cım.. mışıl mışıl uyusun oğlunuz:)

maydanoz ne kadar da manalı olmuş.. benim erkek kardeşim anneannemlerde yaklaşık 5 nesil büyütmüş bir demir beşikte yatmıştı.. belki annemlere gittiğimde ben de onda yatırırım kuzumu.. o kadar güzel ki o beşik fatma girik in boş beşik filmindeki gibi.. sizin de yavrunuz mışıl mışıl uyusun inşallah

hepsi çok şirin görünüyor minik meleklerimize ne alsak çok güzel görünüyo....
güzel günlerde kullanmak dileği ile.....

b004qo3.jpg

http://img81.imageshack

[IMG]http://img227.imageshack.us/img227/985/b006gf5.jpg
[URL=http://g.imageshack.us/img227/b006gf5.jpg/1/]http://img227.imageshack.us/img227/b006gf5.jpg/1/w480

[IMG]http://img227.imageshack.us/img227/2835/b007pt2.jpg

maymuncuk hakan deniz'imin odası hazır

aman da aman
yerim ben onun cicilerini.. mis gibi de yerleştirmiş anası

goldcum maşallah odanıza.. herşeyiniz de hazır.. güle güle kullansın hakan deniz beyimiz:) .ok ferah ve tatlı olmuş canım

aman da aman
yerim ben onun cicilerini.. mis gibi de yerleştirmiş anası

goldcum maşallah odanıza.. herşeyiniz de hazır.. güle güle kullansın hakan deniz beyimiz:) .ok ferah ve tatlı olmuş canım

odamiz biraz ufaktı bu yuzden çok ferah olmadı canım ama buna da sukur binlerce... Allah daha iyilerini tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..
iki tarafta da ilk torun bizim oglan inan kıyafetleri sen yıkayacaksin ben yıkayayım kavgası bile çikti.. Dün annem, kardesim, kayınvalidem ve ben hep beraber silip yerleştirdik bir görseydin halimizi tabii uyanık ben madem buraya kadar geldiniz diyerek tüm evi temizlettim..:jeyyar: :jeyyar:

valla çok iyi yapmışsın akıllı hatunsun maşallah.. odanın küçük oldugu belli zira aynı durum bizde de var. renkler oda küçük de olsa ferahlatmış ama.. biz de açık renkleri seçtik. heves ettim ayol ben de çekiyim yavruşumun odasını.. daha kıyafetleri yıkamadım mırmırmır onun için küvetinde duruyo zavallım.. dün yıkıcaktım üşendim bugun hava biraz güneşli yıkıyım bari:)

goldcum çok güzel olmuş hakan denizin odası, sağlıkla büyüsün orda inşallah, sizin de ellerinize sağlık herşey yerleşmiş ne güzel olmuş.
bizim adamlar yok daha ortada ama odaları yatakları kıyafetleri tam tekmil:)
rahat rahat gelsinler diye bebişlerimiz:)

Gold'cum odası süper olmuş oğluşunun.Beyaz olduğu için oda küçük olsa da ferah görünür.Güzel seçim.
Yatak odası takımı alanlara özenmeye başladım böyle gördükçe.Bizim sadece park yatağımız var.Eşyalarını da yatak odası takımımızın boşalttığımız çekmecelerine yerleştirdik.Hepimiz aynı odadayız.Biraz büyüsün de kendi seçsin kızımız oda takımını dedik.

anneciğimin yaptığı sepet beşik.. haberimiz yoktu, sürpriz oldu.. sepeti hariç herbişeyciğini kendisi yapmış.. ne zamandır ekliyim diyodum, ancak fırsat oldu..
1001238na1.jpg

ayyyyyyyyyyyy bayıldım bende çok istedim bundan ama çok pahalı geldi neredeyse bi beşik fiyatı kadardı. ay süper işte inasanın elinden gelecekte yapacak böyle ciciler.

ayyyyyyyyyyyy bayıldım bende çok istedim bundan ama çok pahalı geldi neredeyse bi beşik fiyatı kadardı. ay süper işte inasanın elinden gelecekte yapacak böyle ciciler.

kız toplamda 50 ytl tutmuş ki aslında satenler kurdeleler yeni alınmasa elde olsa, onlar değerlendirilse daha ucuza mal olur.. sepeti 30 ytl ye almış diğer ıvır zıvırlar 20 ytl tutmamışlardır bile.. annem diye söylemiyorum, ki ben onun kızı gibi değilimdir, pek beceriksizimdir el işinde maşallah kafası iyi çalışır böyle şeylere.. bi modeli görsün hemencecik çıkarıverir..

Back