- Konu Sahibi SevimliSevim
-
bu da park yatağımız ve oda takımımıza uygun (mobilyacıdan aldığım parçalarla ) kendi ellerimle hazırladığım kapı süsümüz:) hazır satılanlar hep aynıydı birbirinin bu daha özel oldu oğluşum için:)
Aybikea oğluşunun herşeyi hazır maşallah.Çok güzelmiş oda takımınız.Oğluşunun sağlıklı günlerinde kullanırsın inşallah.Oda süsü de harika olmuş.Eline sağlık.
bende aldım park yatak ama içine yatak olayını ayarlayamadım sen aldığında varmıydı içinde
Hepsi birbirinden özel ve güzeller.ALLAH(CC)hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah(amin).
Benim bebekliğimin geçtiği yatakta oğlum da büyüdü.Hayırlısıyla şimdi de sıra nasip olursa kızımda olacak.Çitf çekmeceli,dolaplı,raflı güzel bir ahşap yatak.Bu beni çok mutlu ediyor.1974 veya 1975 yılında yapılmış,ben de 1976 doğumluyum.
Babam,oğlum için düzenlerlerken çekmece ve dolap kulplarını yeniden almak için epeyce gezmiş.En sonunda bulduğunda esnaf babamın elindeki eski kulpları görünce demiş ki;'' abi bu kulplar çok eski,nasıl muhafaza ettiniz?1970 lerde çok modaydı'' demiş.
Diğer herşeylerimiz de çok şükür hazır ve hayırlısıyla kızımın kullanacağı günleri bekliyorlar.
Sevgiler.
aman da aman
yerim ben onun cicilerini.. mis gibi de yerleştirmiş anası
goldcum maşallah odanıza.. herşeyiniz de hazır.. güle güle kullansın hakan deniz beyimiz:) .ok ferah ve tatlı olmuş canım
ayyyyyyyyyyyy bayıldım bende çok istedim bundan ama çok pahalı geldi neredeyse bi beşik fiyatı kadardı. ay süper işte inasanın elinden gelecekte yapacak böyle ciciler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?