• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

Kızlar ben de aldığım park yatağın, oto koltuğunun ve hastane çıkışı için aldığım patiklerin fotosunu koyuyorum.

Son düzenleme:
teyzoş her geldiğinde eli dolu geliyor.. gene almış bişiyler koymazsak olmaz dedik.. gerçi bizden başka cici koyan yok ama olsun biz başlığın hakkını vermeye devam etcez..

1021195tv6.jpg

bunu da ev arkadaşının annesi örmüş.. ilk örgümüz gelmiş oldu böylelikle.. anneanneninkiler henüz gelmediğinden bunu ilk sayıyoruz..

1021198bo8.jpg

canım iyi günlerde güle güle kullanmanı dilerim hepsi çok şeker görünüyor:ecrin_bebek:
samira senin bebişinin yatağıda hoş olmuş güle güle kullan...

oh oh ne güzel şenlenmiş burası.. ihmal etmeyelim kızlar bu konuyu.. ciciler geldikçe koyalım kızlar.. samira odanızı ve yatağınızı güle güle kullanın.. mışıl mışıl uyuyun inşallah.. byata siz de cicilerinizi güle güle kullanın inşallah.. ilkim kokoş kızının elbisesine bittim kız.. çok tatlı valla. ayakkabılarla acaip uymuş:) emine sen de koy kız erenin çeyizlerini.. bakalım neler varmış oğluşun çeyizinde:)

Kızlar ben de aldığım park yatağın, oto koltuğunun ve hastane çıkışı için aldığım patiklerin fotosunu koyuyorum.
ImageShack - Hosting :: chicco84uf0.jpg
ImageShack - Hosting :: otokoltukkraftuw6.jpg
ImageShack - Hosting :: patikgapzk6.jpg

Bebeğinin sağlıklı günlerinde güle güle kullanırsın inşallah canım.

İlkim'cim fotoğraf yüklediğimiz sitede bir sorun var gibi görünüyor.Byata'nın yapıştırdığı şekilde yaparsan görebiliriz sanırım.

beikis1.jpg

w450.png

kızlar buda benim kızımın beşiği dün geldi kardeşimin oğlunun beşiğide bidaha niye boşuna alayımki zaten 4 ay yatacaklar içinde fuzuli masraf etmedim

ballım, ilkim.. maşallah canım. çok güzelmiş beşiğiniz.. bence de ne gerek var hazırda varken yenisini almaya.. bulsam kaçırmam valla böyle şeyleri malum masraflar çok oluyor...

Sevim güle güle kullan yatağını kızının.Sağlıklı günlerinde uyusun içinde.

İlkim'cim beşiğin şeker paketi gibi.Kızını sağlıklı günlerinde Uyutursun içinde inşallah.

Ballım senin beşiğin de çok güzel.İyi yapmışsın bence hazırda varken yenisini almamakla.Bebeğin sağlıklı günlerinde mışıl mışıl uyusun içinde inşallah.

Merhaba

Tüm alınan eşyalar çok güzel,maşallah.Rabbim herkese hayırlıyısyla kullanmayı nasip etsin inşallah(amin).İmkanı olmayanlara da kolaylık versin.
Sevgiler.:1hug:a.s.:nazar:

Çok güzel herşeyleriniz... Ben daha yatacak yerini hazırlamadım bebeğimin... Hala kararsızım karyolamı alsam yoksa park yatakmı? Bebek odası henüz almayacağım çünkü en az 1 sene ayrı odaya koymam kızımı... Ben karar verene kadar bebeğim doğacak:)

eminecim hayırlı olsun canım.. erenimiz mışıl mışıl uyusun yuvasında inşallah..
burcu canım park yatagın ve karyolanın kendilerine göre avantajları da var dezavantajları da.. ben karyola aldım ama yatakodasına da koyacak küçük bir beşiğimiz olacak. sizin ve bebeğiniz için hayırlısı olsun.. alınır daha vaktin var..

Back