- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
-
ayyyyy cok güzellllll..allahım yarabbiiimmm.bayıldım bayıldım.allahım prensesin üstünde eskitmeyi nasip etsin inşallah.
nisacım o pembeli kuzulu olan uyku setimi?eğer ööleyse park yataklara uyku seti oluomu? bidekot elibisenize bayıldım..ne kadarlıkken giymeye baslar tahmini???
saol canım.. ya bişey sorucam bukadar kıyafet yetermi? doğduktan 1-2 ay sonra gider bi daha alırım. az mı olur acaba? bi kaç tane dahamı alsam?kajocum , güle güle eskitin cicilerinizi, bayıldım valla, çok zevkli bir alışveriş yapmışsınız, hepsi birbirinden güzel olmuş
saol canım.. ya bişey sorucam bukadar kıyafet yetermi? doğduktan 1-2 ay sonra gider bi daha alırım. az mı olur acaba? bi kaç tane dahamı alsam?
Burda sizin aldıklarınızı gördükçe kendimi bir tuhaf hissediyorum.:1rolleyes:
2 er adet tulum ve body den başka hiçbir şeyimiz yok ki bizimkaydirigubbakcemile2
Elimde uzun bir liste var alışverişe çıkınca hepsini birden alıp gelicez sanırım.
İlk alışverişte hediye de geleceğini göz önünde bulundurup elzem malzemeler dışında birşey almamak,
zamanla ihtiyaca göre almak en iyisi sanırım.
Burda sizin aldıklarınızı gördükçe kendimi bir tuhaf hissediyorum.:1rolleyes:
2 er adet tulum ve body den başka hiçbir şeyimiz yok ki bizimkaydirigubbakcemile2
Elimde uzun bir liste var alışverişe çıkınca hepsini birden alıp gelicez sanırım.
İlk alışverişte hediye de geleceğini göz önünde bulundurup elzem malzemeler dışında birşey almamak,
zamanla ihtiyaca göre almak en iyisi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?