Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

edhakcım oda şimdi ben burdayım dedi işte.allahım güle güle eskitsin inşallah oğlumuzla..cok güzel olmus.,
gül-şencim ciciler cok şirin.üstünde eskisin yavrunun.

bu da bizim ikinci ve artık son hastane cıkıcımız.dün teyzem almıs.bayıldım bayıldımmmŞeniz

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar işte bunlarda benim kızımın
allah nasip ederse bende kasım annesi olacağım inş
bunların hepsini netten gördüm ve ördüm
bu yer minderimiz

bu patiğimiz

bu jilemiz

bu takımımız

bu yeleğimiz

bu oyun halımız daha erken ama sonra öremem diye yaptım

buda oyuncak yemeğimiz prensesim büyüyünce evcilik oynasın diye

buda şapkamız dayısı ördürmüş

şimdilik bu kadarını ekleyebildim daha sonra eklerim

aybukecim battaniyeniz hariç diğerlerini göremedim.ve ördüklerini cok merak ettim acıkcası.özelllikle dayısının:uhm: yanlız battaniye cok gzl.emeğine ellerine sağlık.tığlamı örülüo o.kolaymı zoröu bide:1rolleyes:

yok canım çok kolay tığ ile ördül 120 zincir ile başladım teşekkür ederim
tmm cnm kontrol edeceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar işte bunlarda benim kızımın
allah nasip ederse bende kasım annesi olacağım inş
bunların hepsini netten gördüm ve ördüm
bu yer minderimiz

bu patiğimiz

bu jilemiz

bu takımımız

bu yeleğimiz

bu oyun halımız daha erken ama sonra öremem diye yaptım

buda oyuncak yemeğimiz prensesim büyüyünce evcilik oynasın diye

buda şapkamız dayısı ördürmüş

şimdilik bu kadarını ekleyebildim daha sonra eklerim

inşaallah bu sefer olmuştur arkadaşlar

mindermilş o yawsengözlerimebaksanab ben onu battaniye sandımdı?battaniye olmamı şimdi ondan:uhm:

hıh baktım şimdik.valla cok gzl ve bir okadarda zor.ama bunların çoğu int.ten alma.sen kendin ördünmü mesela o tavuğu falan.sen kendi ördüğünü koyarsan daha bi doğal olur.

bu jilemiz

valla hepsi güzel canım jileyide güzel örmüşsün çok muntazam doğrusu elin iyiymiş..
herkes örneği sorar ben yatak örtünü sorucam valla :asigim:..nerden aldın ? kaça aldın çok hoşuma gitti ..böyle siyahlı ve sade bişeyler arıyorum ..

celencim hastane çıkışınız çok şirin..pembiş pembiş bayıldım valla..güle güle kullansın bebişin
aybukecim seninde ördüklerin çok güzel ve farklı.baya da marifetliymişsin yani.güle güle kullansın senin bebişin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…