- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
-
aman destinam dikkat et benim elimde patladı arada soğut makinayı şimdi yeni tabanca alcam bekliyom yapacaklarım var ama bitince koy şeker merak ediyom öptüm 3ünüzü kızını oğluşunu seniçok güzelmiş hayatım güle güle kullan..ben kapı süsüyle uğraşıyorumm slikon tabancam bi arkadaşımda heralde salı biter koyarımm resminii..Şeniz
valla benide meraklandırdın kız hadi görem bakım salıya çok var anam otur buğun bitir kızzzzzzzzzzzzzzzzzzsaol canımm..biraz değişik olcak valla güneş şeklinde ahşap bi çerçeve aldım aslında ayna çerçevesii..sedef rengine boyadım alçıda yunuslar balıklar vardı onlarıda maviye boyadımm çerçevenin üstüne nazar boncuklarıyla yapıştırıcamm..bide çerçeve kenarlarına mavi tül geçip tülün üstünede sedef rengi kelebeklerle çiçekler aldım onları yapıştırcam bakalımm yaa heyecanlandım valla..
sağol canım hıh bu o valla napım çok hoşuma gitti cinsiyetini öğrendiğim ilk gün almıştık hepizin bebişleri iyi günlerde giysin içlerinde benimkidegüle güle giysin yağmurcummŞenizbu 3 yaş hırkasımı hani dayanamayıp aldığınnsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?