Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OĞlumuz sarp yİĞİt 16 nİsan da saat 10.20' de 2630 gr- 47 cm- olarak 36 hafta 2 gÜnlÜk olarak sezeryanle doĞdu. İlk 8 gÜn emmedİ- beslenmedİ. KaŞık kaŞık besledİk. Sonra hastanede yattık ve İdrar yolu enfeksİyonu saptandı ve antİbİyotİk baŞlandı. İĞnenİn 2. Dozundan sonra oĞlum yenİ doĞmuŞ gİbİ gÖzlerİnİ aÇtı. Erken doĞduĞu İÇİn gÜnÜnÜ tamamlıyor dense de bebeĞİnİz emmİyorsa acıkıp uyanmıyorsa bİr doktora gÖtÜrÜn lÜtfen. BebeĞİ olanların ve olacakların bebeklerİne allah uzun uzun saĞlıklı mutlu bİr ÖmÜr versİn İnŞallah.. GÜle gÜle bÜyÜtelİm.
kızlar esen bebişini doğurdu. dün. 36+6'da. bebiş 3050 gr ve 52 cm. ikiside iyilermiş. adı da ahsen oldu kuzumuzun. hepinize selamı var.
OĞlumuz sarp yİĞİt 16 nİsan da saat 10.20' de 2630 gr- 47 cm- olarak 36 hafta 2 gÜnlÜk olarak sezeryanle doĞdu. İlk 8 gÜn emmedİ- beslenmedİ. KaŞık kaŞık besledİk. Sonra hastanede yattık ve İdrar yolu enfeksİyonu saptandı ve antİbİyotİk baŞlandı. İĞnenİn 2. Dozundan sonra oĞlum yenİ doĞmuŞ gİbİ gÖzlerİnİ aÇtı. Erken doĞduĞu İÇİn gÜnÜnÜ tamamlıyor dense de bebeĞİnİz emmİyorsa acıkıp uyanmıyorsa bİr doktora gÖtÜrÜn lÜtfen. BebeĞİ olanların ve olacakların bebeklerİne allah uzun uzun saĞlıklı mutlu bİr ÖmÜr versİn İnŞallah.. GÜle gÜle bÜyÜtelİm.
merhaba bende ekim annesiyim daha 3 aylık hamileyim ama dogumu sabırsızlıkla bekliyorum ve sezeryanmı yoksa normal dogum mu diye düşünüyorum aslında normal dogum daha iyiymiş ama benimde içimde biraz korku var sizler cogunuz yeni dogum yaptınız ve bana yardımcı olurmusunuz hangi dogum daha acısız ve iyi oluyor bilmiyorum sizden yardım bekliyorum lütfen....
pınarcım tbrıkler canım allah analı babalı buyutsunn darısı bızlere ınsallah
kızlar esen bebişini doğurdu. dün. 36+6'da. bebiş 3050 gr ve 52 cm. ikiside iyilermiş. adı da ahsen oldu kuzumuzun. hepinize selamı var.
Bende geldimmm şükür listeyeeee:sm_cool::sm_cool:
8 mayıs saat 11 de 3 480 kg 54 cm ölçülerinde Ali Eren oğluşum dünyaya geldiiiiihihoyyythihoyyyt
normal ve biraz da zorlu bir doğum oldu ama herşeye değdi sonunda...Rabbime çooooook şükürler olsun...
Doğum yapan tüm annişleri de tebrik ediyorum.allah analı babalı büyütsün inş.....