Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah analı babalı büyütsün canım maşallah oğluşunada.Bende geldimmm şükür listeyeeee:sm_cool::sm_cool:
8 mayıs saat 11 de 3 480 kg 54 cm ölçülerinde Ali Eren oğluşum dünyaya geldiiiiihihoyyythihoyyyt
normal ve biraz da zorlu bir doğum oldu ama herşeye değdi sonunda...Rabbime çooooook şükürler olsun...
Doğum yapan tüm annişleri de tebrik ediyorum.allah analı babalı büyütsün inş.....
amin canım hepimizeanneler gününüz kutlu olsun mayıs anneleri..darısı başımıza..:)
sağol canım aminbütün dogum yapan annelerın anneler gununu kutlarım allah evlatlarımızın acısını gostermesın ınsallah hepınız allaha emanet olunn opüyorum hepınızı darısı dogumu bekleyen bız anneleerrrre
Kızlar merhaba, ben de 7 mayıs saat 11.45 te anne oldum!
Oğlum 3590 gr, 48 cm doğdu,
Normal istedim, sonuna kadar gittim, 26 saat sancı çektim, ama nasip olmadı, bebeğimin kafası gelmedi, sezaryen oldum.
Böyle olacağını bilseydim önceden sezaryena karar verirdim, neyse hayırlısı.
Tüm doğuracak arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum. İnşallah benim gibi zor olmaz.
ALLAH yardımcınız olsun cannarım!
pınarcım beni unutmuşsun 38+4 29 nisan, erkek, kemal, sezaryen, 2950gr, 50 cm
Bende geldimmm şükür listeyeeee:sm_cool::sm_cool:
8 mayıs saat 11 de 3 480 kg 54 cm ölçülerinde Ali Eren oğluşum dünyaya geldiiiiihihoyyythihoyyyt
normal ve biraz da zorlu bir doğum oldu ama herşeye değdi sonunda...Rabbime çooooook şükürler olsun...
Doğum yapan tüm annişleri de tebrik ediyorum.allah analı babalı büyütsün inş.....
biz de geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik :CüvCüv:
ben 03.05.2009 pazar sabahı 06:44 de bebişimi epidural sezaryenle dünyaya getirdim. hep normal olmasını istedim fakat kısmet olmadı. bebeğim büyüktü ve çatı dardı. sezaryen sonrası çektiğim sıkıntılar yüzünden ancak yazabiliyorum. güzel kızım CEYLİN'İM 3820 gr 51 cm doğdu. ben tüm bebeğine kavuşan annelerimize gözaydınlığı diler, sevgiyle bebişlerinin doğmasını bekleyen annelerimize sağlıklıca bebişlerine kavuşmasını Allah'tan ümit ederim :ecrin_bebek: Allah bir avazda kurtarsın inşallah.
Canım gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzunu a.s.
maşAllah yaa herkez sağlıcakla kavuştu meleğine bi kaç arkadaşımız kaldı onlarıda Allah sağlıcakla kurtarsın inş..
yanlız kızlar 32 kişiden yanlızca 4 kişi normal doğum yapmış yaww acaba bizlerin mi canı çok kıymetli yoksa dr larmı artık normal doğumla uğraşmak istemiyorr :SS.
maşAllah yaa herkez sağlıcakla kavuştu meleğine bi kaç arkadaşımız kaldı onlarıda Allah sağlıcakla kurtarsın inş..
yanlız kızlar 32 kişiden yanlızca 4 kişi normal doğum yapmış yaww acaba bizlerin mi canı çok kıymetli yoksa dr larmı artık normal doğumla uğraşmak istemiyorr :SS.