Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aylık bebek 6500 kilo fazla degil mi?
benim kızımda 2 aylıkken 6 kilo 140 grdı.
bence kesinlikle korkma kilosu fazla diye.
Çünkü sadece anne sütü alan bebekler kesinlikle obez olmuyolarmış sütümüz yarıyo demekki.
Baş çevreside 38 cm.
Şimdi 3. aya girmek üzereyiz bakalım çok merak ediyorum tombikem kaç kilo oldu.
Bence içini rahat tut canım.
benim kızımda 2 aylıkken 6 kilo 140 grdı.
bence kesinlikle korkma kilosu fazla diye.
Çünkü sadece anne sütü alan bebekler kesinlikle obez olmuyolarmış sütümüz yarıyo demekki.
Baş çevreside 38 cm.
Şimdi 3. aya girmek üzereyiz bakalım çok merak ediyorum tombikem kaç kilo oldu.
Bence içini rahat tut canım.
Ya baya Zaman geçmiş ama benim kızımda şimdi 4 buçuk aylık baş çevresi 40 cm her gören ne kadar küçük yüzü var diyor. Sizde de böyle oldumu.cunku gelişimi ii ..normal o boya o kıloya bence..kı<ım 5ayına gırdı kılomz 6800 baş cevremızde sınırda kucuk 39 du 4 aylıkken ..ıcın rahat olsn
Merhaba canım güle güle büyüt bebeğini inşallah... Bize de buna brnzer bişey söylediler çok kafama taktım bıngıldağı erken kapanıyo dedi ebe doktora götürdüm kafası büyüyosa bi sorun yoktur dedi . Siz de bi problem görünmüyo bence en azından kiloyla orantıda kafasıda büyüyo bebeğin , ki kafa.küçük kalırsa problem diye biliyorum internnette bebeklerin gelişim persentili var bebeğinin boyunu kilosunu ve baş çevresini oradan karşılaştırabilirsin... A.Skızlar 2 ay 10 günlük erkek bebişim var. bugün sağlık ocağına gittim kilo 6500 boy 60 baş çevreside 41.5 cm çıktı. hemşire beni çok korkuttu baş çevresi kritik sınırda dedi çok büyük dedi bilginiz var mı gerçekten de 41.5 cm çok fazla mı ne yapmamı önerirsiniz bana?