bebişim52 nin geyiğine buyrun canım sıkılıyooo

hu huuuuuuuuu neredesiniz kıslarrrrrrrr..yine bir hafta sonu bunalım sendromuna girdim..hiç sevmiyorum şu hafta sonlarını annem sadece temizlik yaptırıyo çünkü:)pc ye geldim müzik açayım dedim bulaşıklar beni bekliyo ben olmadan yapamıyolar:)sonradaaa gidip taksit ödüycem tabi yagmur durursa:)

sgl ceydacım benim.... işlerimi halledip gelcem az laf edek valla çok sveiyorumm sizleri yaaa :)

ahada yeni geldim hey nem ceyda nerdesiniz kızlar saat 2 de kalktım işlerimi yaptım fönümü çektirdim geldim yani daha yeni oturdum siz nasılsınız

merhaba canım ben iyiyim ne olsun
bugün hava çok güzeldi
dışarı çıktım dolaştım
şimdi geldim eve
sen nasılsın bakalım??

ben geldimmmmmmm kimse yokkkkbulaşıkları yıkadım evi az temizledim dışarı gittimmm taksit ödedimm bakına bakına geldim:)siz neyaptınız bakim

Herkese merhaba
Bende katılabilir miyim sohbetinizea.s.

kızlar hoşgeldiniz tabiki gelebilirsiniz olurmu öle şey ay kızlar ya arada bir vakit buldukça giriyorum malum hafta sonu kociş evde ay istekleri ibitmiyoki oturamıyorum bir türlü bide pc yi alıyo tezini yazıyo arada kaçırıyorum ondan

hoşbulduk canım ay olsun kocişede vakit ayırmak lazım demi amayerimseniben

asi2222 baby_dilay
hoşgeldiniz hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ama yoksunuz şimdiii
kıslar neyaptınız bugun yaaa bu hafta sonlarıı neden yavaş geçio bilen varmı:)

ay nem benim kociş evdeyken hiç geçmiyo kıs
işimde bitmiyo anlamadım gitti habire çay içiyo bulaşıklardoluyo bide ben o evde yokken öle yemek memek yemem bu karnı acıkıyo yemek hazırlıyom ben kendime bile sofra kurmam ama onun için yapıyom işte

kıs çiçekkkkkkk yakaladıgın için beni yiycem seni:)kaçamassın benden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…