- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi Nickimnick
-
bende çocuk istemezdim..tecrübelerime dayanarak,evlenmenin anlamı birazda çocuk..evlilik monotonlaiıyor..yazmıştım 7 yıl olmadı diye..sonra o bebek hayatımıza bir hareket getirdi..bir tane bile olsa gerekli ve bir kadın bu duyguyu yaşamlı bence..Ben de ne kadar doğru bilmiyorum böyle dua etmek ama...Hiç çocuk istemediğim için, eğer nasibimde varsa benim yerime isteyenlere ver Allah'ım diye dua ediyorum...
Canım aynılarını yasıuorum oylede dusunuyorum sabredıyoruz allah goruyor işte inşallah canımBende cok istiyorum yasadigim seyleri yazmissin bnimle evlenenler ikinciyi dogurdu eltim bnden tam bisene sonra evlendi iki cocugu var artik tanidik gormek istemiyorum inan hep ayni soru ya bikyim sanki bn istemiyorum dk.gitsene bilmemne sanki ben bilmiyorum gitmeyi sanada oluyomu bilmiyorum ama cogu zamn hic olmiycak hamile kalamiycam anne olamiycam gibi naparsam yapim bosa ugrasiyomusum gibi anne oldugmu hic hayal edemiyorum ama deli gibi istiyorm aglamktan gozlerim aciyo esim bep inaniyorum olucak diyo hep hayirlisi icin dua ediyorum rabbim ins bekletmsz kucaklarimizi doldurur mevlam kimseye aratmasin isteyene versjn ins
Canım aynılarını yasıuorum oylede dusunuyorum sabredıyoruz allah goruyor işte inşallah canım
Evlimisin bekar mısın die sormayacam cunku evli olsan böyle konusmazdın.benim açımdan yeri geldiği için buraya çok samimi olarak bir şey sormak istiyorum izninizle konuya yazan tüm arkadaşlara..
bununla ilgili buraya konu açmaya gerek duymuyorum.bu tarz ve türevleri başlıkları sıkça gördüğüm için gerçekten sadece anlayamadığım ve de merak ettiğim için sormak istiyorum.
bir insanın ille de bebeğinin olması neden bu kadar önemli?
tamam aile kurmak istiyor olabilir ama Allah dilediğine verir,dilediğine geç verir,dilediğine hiç vermez.Ama neden hamile kalamayınca kadınlar çıldırıyor?kendisini feda edebiliyor bazen?bebek görünce ağlıyorlar psikolojileri bozuluyor falan..yok aşılatmalar,yok tüp bebek denemeleri,nice eziyetler,nice paralar...ben de mi böyle olacağım?şu an hiç sanmıyorum ama..evli olmasa bile genç kızların hayallerinde şu cümle."bla bla olsun bla bla olsun bir kızım/oğlum olsun.".. yani daha çocugu olmamış genç yaştaki kızın bile aklında var ille de bebek?
arkadaşlar bunun neden böyle oldugunu/olması gerektiğini hiç benim gibi merak edip düşünmüş olanınız var mı...
neden böyle oluyor bebek demek hayat demek mi? Ben varken,kendim varken?
gerçekten ben mi anlayamıyorum?
Evlimisin bekar mısın die sormayacam cunku evli olsan böyle konusmazdın.
bak canım ben butun servetimi herseyimi veririm bir cocugum olsun canımdan kanımdan esimle askımızın meyvesi .
deseler tas yıyeceksin cocuhun olacak onu bile yerim emin ol.
gözyaslarımın haddi hesabı yok beni gec ben daha 3 yıllıgım 10 yıllık olanlar allahım her gun yeni bir gune baslar baslamaz "allahım benım gıbı olanlara " cocuk gonder dıye dua edıyorum .
Her hamile gordugum kadına bakamıyorum nazar degdırırım belki die.
o yuxden lutfen bı daha boyle kırıcı yorumlarda bulunma bu konuyu ben actım ve icimi döktüm sen gereksiz mi?buldun okuma gec.
ama sinir boxucu yazılar yazma ..
Herkesin dusuncesi farklidir cnm kimse kimseyi anlayamaz bu konuda ama sana saygi duyuyorum benmde cocugum olmuyor evet su anlik uzuntum yillarca hasret ceken kadar degil ama ilerde nasilolcm bilmiyorimbenim açımdan yeri geldiği için buraya çok samimi olarak bir şey sormak istiyorum izninizle konuya yazan tüm arkadaşlara..
bununla ilgili buraya konu açmaya gerek duymuyorum.bu tarz ve türevleri başlıkları sıkça gördüğüm için gerçekten sadece anlayamadığım ve de merak ettiğim için sormak istiyorum.
tamam aile kurmak istiyor olabilir ama Allah dilediğine verir,dilediğine geç verir,dilediğine hiç vermez.Ama neden hamile kalamayınca kadınlar çıldırıyor?kendisini feda edebiliyor bazen?bebek görünce ağlıyorlar psikolojileri bozuluyor falan..yok aşılatmalar,yok tüp bebek denemeleri,nice eziyetler,nice paralar...ben de mi böyle olacağım?şu an hiç sanmıyorum ama..evli olmasa bile genç kızların hayallerinde şu cümle."bla bla olsun bla bla olsun bir kızım/oğlum olsun.".. yani daha çocugu olmamış genç yaştaki kızın bile aklında var ille de bebek?
arkadaşlar bunun neden böyle oldugunu/olması gerektiğini hiç benim gibi merak edip düşünmüş olanınız var mı...
Herkesin dusuncesi farklidir cnm kimse kimseyi anlayamaz bu konuda ama sana saygi duyuyorum benmde cocugum olmuyor evet su anlik uzuntum yillarca hasret ceken kadar degil ama ilerde nasilolcm bilmiyorim
tabiki genc kizlarda bile olmasi sasirtici bazen ama kizlarin bizlerin yspisinda olan bisi cogu zaman bu yasanmislik vr hislerle ilgii olan bisi sen boylr dusunuyorsun diye kimse yadirgayamaz seni
herkesin kendi yasam tarzi anliyacagin
cocuk sevinci baska bisi bi nimet evet olmayinca paraliyorz kendimizi olamyincada uzulup sabrediypz sukrediyoruz genede kimisi takmaz kimisi dua sabir ile devam eder senn dusuncende yanlis bisi yok cnm ozgursun fikirlerindd soncta
benim açımdan yeri geldiği için buraya çok samimi olarak bir şey sormak istiyorum izninizle konuya yazan tüm arkadaşlara..
Vallahi çok zor bir soru sormuşum kimse cevap vermedi
Teşekkür ederim cevap verdiğin için.Yaşam tarzı mı bilmiyorum bunu sorma amacım biraz da şuydu canım, 1-2 yıla kadar evlenmeyi planladığım sevgilim var.şimdiden çocuk planları yapıyor,isimlerine kadar buluyor adam.
Bir keresinde bana, "sen niye böylesin?herkes çocugu olsun diye ister bir kere senden çocuk lafı duymadım." demişti.
Yani o erkek haliyle bile böyle düşünüyor.
Ama ben böyle değilim asla da olmadım.Ben de mi sorun var acaba bunu öğrenmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?