Gebeliğe Hazırlık bebiş isteyen güzel kader ortaklarım sorum size

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti ve bata 6 gün varsa periyodunuz bayağı uzun galiba.
Son 2 adet tarihinizi hatırlıyor musunuz?
Bir de bu kadar erken belirt olmaz lütfen kendinizi dinlemeyin. Kafaya takmayın. Başka şeylerle uğraşın. Sabır azıcık

Döngüm 32 günde bir 9 Aralık ve 9 Ocak son iki tarihim Galiba konuyu açtığımda birliktelik gününü yanlış hesaplamışım

Benim bata 4 gün kala erken gebelik testiyle çıkmadı. 1 gün kala çıktı

Adet belirtileriyle gebelik belirtileri bir diyorlar inşallah hayırlı haberi alırsınız bir an önce ben de dün sabah erken gebelik testi yaptım benim de negatif çıkı benim de bat 10 şubat pazartesi ya da salı tekrarlicam inşallah

1 hafta kala öğrenen insanlar var şanslı kesim sanırım onlar ama sizin gibileri duydukça da insan seviniyor
Valla bence bekle canım. Ben bebek yok diye nasıl sevindim erken gebelik testi negatif çıkınca ama sonradan 1 gün kala pozitif oldu.
Bir deneyin. erken gebelik değil kaset test yap bence erken gebelik silik çıkıyor

Valla bence bekle canım. Ben bebek yok diye nasıl sevindim erken gebelik testi negatif çıkınca ama sonradan 1 gün kala pozitif oldu.
Bir deneyin. erken gebelik değil kaset test yap bence erken gebelik silik çıkıyor
Hiç bir belirtiniz olmadı galiba sizin

Biz en iyisi gecikmeyi bekleyelim böyle strese giriyor insan erken erken yapınca

1 hafta kala öğrenen insanlar var şanslı kesim sanırım onlar ama sizin gibileri duydukça da insan seviniyor
Evet ya çok şaşırıyorum onlara benim bi tanıdığım şüphelendi yaptı negatif çıktı sonra adet gördü yani o adet sandı sonra kaşıntı var diye doktora gitti keseyi gördüler şaşkınlıktan öldü resmen

Ayy gerçekten insan bunları duydukça adet olunca da inanmıyor artık

Belirtin var mıydı peki bat için ağrın oldu mu
Valla kardeşim ben bebek istemiyordum. Ondan dolayı ağrım vardı ama ben hep adet belirtisine yordum.
Sol yumurtalık batma bacaklarda ağrı akıntı ve şiddetli bel ağrısı sık idrara çıkma vardı

Valla kardeşim ben bebek istemiyordum. Ondan dolayı ağrım vardı ama ben hep adet belirtisine yordum.
Sol yumurtalık batma bacaklarda ağrı akıntı ve şiddetli bel ağrısı sık idrara çıkma vardı
kime niyeeet neye kısmet işte naparsın Allah analı babalı büyütsün

İdrara sık çıkma tam olarak kaçıncı haftada başladı.Ben son adetımden sayıyorum 3.haftada bildiğin 15 dakıka da bir idrara çıkıyorum.Ve vucudumda değişik bir koku var,hoş bir koku tarif edemediğim.

Ben oldu bitti zaten sık çıkarım ondam tam bir şey diyemeyeceğim ama öğrenmeden 2 hafta kadar önce daha da sıklaştı.
Koku moku yok ama zaten neden olsun bacım
Bence belirtilere takılmayın beyin biz nasıl istersek öyle sinyal yolluyor.
Hiçbir doktor da zaten bunu önermiyor.
Yapmanız gerekeni yapın adetin gecikmesi en büyük belirti zaten

Hamile kadınların kokuya duyarlılığı yuzunden olabilir mi diye,sordum sadece.Sizde de var mı diye.Şu an hamile olduğunuzdan,fikir almak için.
Bu kadar dalga geçilecek birşey yok.

Hamile kadınların kokuya duyarlılığı yuzunden olabilir mi diye,sordum sadece.Sizde de var mı diye.Şu an hamile olduğunuzdan,fikir almak için.
Bu kadar dalga geçilecek birşey yok.
Dalga geçmedim ki neden bu kadar alındınız? Komik geldi güldüm.
Koku duyarlılığı ortalama 3-4. aylarda başlar.
Kendinizi çok dinlediğiniz için her şeyi ona yoruyorsunuz ve baskı yapıyorsunuz kendinize.
İnşallah istediğiniz zamanda gelsin bebek.
Bu kadar alınganlık iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…