Gebeliğe Hazırlık bebiş isteyen güzel kader ortaklarım sorum size

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zuzucuum

Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
1.993
En iyi cevaplar
1
1.861
133
Kuzularım Merhabalar ben buraya kaç kez konu açtım bilmem bebiş istiyoruz 3 aydır ovulasyon ile deniyorum bu ay çok umutluydum açıkçası çünkü sabah akşam bolca dua ettim herrr günü boool bol değerlendirdim bol su tükettim kolamı kahvemi azaltmaya çalıştım piki çatlamayı ertesini iyi değerlendirince bu sefer oldu heralde dedim Pikten sonra sol kasığımda hep çok hafif sızılarım oldu ani harekette acaba kist mi var diye düşündüm pek takılmadım sabahları çok hafif bulantım oluyor ama böyle kusacak gibi değilim midem şişmiş bişey yiyecek halim kalmamış gibi ama aksine akşamları doymak bilmiyorum yemekten kalkıyorum sanki saatlerdir açmışım birşey yememişim gibi yine yemek istiyorum bunlar hep psikolojiktir dedim içimden yumurtlamanın üstünden 14 gün geçiyor bata 6 günüm var testi ne zaman yapayım sizce varsa çıkar mı

Bat'a 6 gün var olmuyor. Bugün bat gününüz. Bence bugün olmazsanız yarın ilk idrarla bi test yapın

Bat'a 6 gün var olmuyor. Bugün bat gününüz. Bence bugün olmazsanız yarın ilk idrarla bi test yapın
Canım sen galiba 14 gün olayını diyorsun ama ben pikten sonra 16. Gün adet oldum her ay bu ay da öyle hesapladım ama yine de telefonumdaki takvime göre 10 Şubat diyorum kendi kendime bugün olmadım olacak gibide değilim sancım daha çok hafif yaklaşınca iyice ağırlaşıyor ağrılarım anlıyorum olacağımı

Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçince test yapabilirsiniz diyorlar sanırım canım
Çıkmazsa yine çok üzüleceğim ama bu merak olayı da insanı beter ediyor valla kaset mi yapayım erken mi sizce

Olsun yine de varsa çıkar. İstersen garanti olsun diye bekle. Ama çok belirti var ben olsam bi test yapardım

Çıkmazsa yine çok üzüleceğim ama bu merak olayı da insanı beter ediyor valla kaset mi yapayım erken mi sizce
Erken gebelik testleri hatalı olur diyorlar ama ben daha demin gidip 2 tane aldım benim de bat 10 şubat yarın sabah yapıcam inşallah normal kaset testte şu anda çıkmaz diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsin

Erken gebelik testleri hatalı olur diyorlar ama ben daha demin gidip 2 tane aldım benim de bat 10 şubat yarın sabah yapıcam inşallah normal kaset testte şu anda çıkmaz diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsin
Şeninde mi belirtin var rabbim inşallah o güzel haberi almanı nasip eder belirtin var mı

Olsun yine de varsa çıkar. İstersen garanti olsun diye bekle. Ama çok belirti var ben olsam bi test yapardım
Canım senin nasıl belirtin oldu acaba ne zaman öğrendin birde

Şeninde mi belirtin var rabbim inşallah o güzel haberi almanı nasip eder belirtin var mı
Amin amin inşallah canım hepimize nasip etsin inşallah bacağım bir de yumurtalığımda ağrı var ara sıra da belim ağrıyor ama psikolojik olduğunu düşünüyorum Bi midem falan bulunsa hemen kendimi Hamile ilan edicem ama başka bir belirti yok maalesef

Canım senin nasıl belirtin oldu acaba ne zaman öğrendin birde
Benim kasıklarımda sancı bacaklarımda çekilme oldu. Uyku hali oldu. Akıntım arttı falan. Yumurtlamanın 10ncu gününde kaset test ile öğrendim. Hayalet çizgiydi ama çoook silikti

Benim kasıklarımda sancı bacaklarımda çekilme oldu. Uyku hali oldu. Akıntım arttı falan. Yumurtlamanın 10ncu gününde kaset test ile öğrendim. Hayalet çizgiydi ama çoook silikti
Allahım hayalete de razıyım yeter ki bi belirti olsun orda bıktım dümdüz beyaz zemin görmektennnnn

Bulantılar bu kadar erken haftalarda olmaz. Bence biraz zihninizi sakinlestirin. Meditasyon yapin. Sakince gecikmeyi bekleyin. Bu psijoloji ile sahte belirtiler cikariyor vücudumuz.
Evet gerçekten öyle bende Hep öyle düşünüyorum Psikolojik diyorum

Ay inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız

Merhaba merak ettim naptınız acaba

Merhaba merak ettim naptınız acaba
Merhaba dün sabah yaptım negatifti uygulamanın birine göre bugün Bir diğerine göre 9 Şubat bat günüm 10 şubata kadar olmazsam tekrar test yapacağım belki erken yaptım ama olacak gibiyim akşam çok ağrım oldu sabaha kesin olurum diye önlem alıp yattım ama temiz kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…