- 21 Eylül 2020
- 2.246
- 4.997
- 83
Merhaba, test yaptınız mı sonucunuz nedir acabakime niyeeet neye kısmet işte naparsın Allah analı babalı büyütsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, test yaptınız mı sonucunuz nedir acabakime niyeeet neye kısmet işte naparsın Allah analı babalı büyütsün
Tabiii ki her zaman olduğu gibi negatifMerhaba, test yaptınız mı sonucunuz nedir acaba
Evet bu yüzden en iyisi doktor eşim daha erken diyor ama yinede gideceğin çünkü bu şekilde sağlıklı olduğumu düşünerek her ay oldu oldu diyorum kafayı yedim artık heryerde hamile insan görüyorumHer ay aynı umut, regl olunca yıkılış ve reglden sonra yeni umutlar, çok iyi biliyorum bu döngüyü malesef![]()
kaç yıldır evlisiniz düzenli olarak kaç aydır deniyorsunuz?Evet bu yüzden en iyisi doktor eşim daha erken diyor ama yinede gideceğin çünkü bu şekilde sağlıklı olduğumu düşünerek her ay oldu oldu diyorum kafayı yedim artık heryerde hamile insan görüyorum
Kesinlikle doktora gidin gitmediysenizEvet bu yüzden en iyisi doktor eşim daha erken diyor ama yinede gideceğin çünkü bu şekilde sağlıklı olduğumu düşünerek her ay oldu oldu diyorum kafayı yedim artık heryerde hamile insan görüyorum
8 aydır evliyim 3 aydır ovulasyon ile deniyoruzkaç yıldır evlisiniz düzenli olarak kaç aydır deniyorsunuz?
Taaa geçen sene gitmiştim ama tabi o zaman pandemi vs yoktu düğünüme 2 ay kalmıştı gittim çok sağlıklıydım üstünden 1 yıl geçti 1 yıl içinde herşey olmuş olabilir yaniKesinlikle doktora gidin gitmediyseniz
daha erken aslında doktorlar 1 yıl deneme öneriyor ama bence beklemeye gerek yok iyi bir doktor bulup kontrollerinizi yaptırın biz 1 yıl bekledik ve sonuç 2 tüp bebek 2 negatif 3. denemeye başlıcaz.8 aydır evliyim 3 aydır ovulasyon ile deniyoruz
Daha çok yeniymiş aslında, zaten tamamen sağlıklı bir insanın bile bir ayda hamile kalma ihtimali %20 25 gibi bir şey, öyle dizilerdeki filmlerdeki gibi pıt diye hamile kalınmıyor yani, öyle olan da var tabi ama ona ben de şaşırıyorum8 aydır evliyim 3 aydır ovulasyon ile deniyoruz
evet öyle tabi ama şöyle bir durum var bana 4 sene önce bi teşhis konulmuştu ve 1 sene öncesine kadar kendimi hasta çocuk sahibi olmakta zorlanacak biri zannediyorum fakat 1 sene önce gebelik öncesi muayene için 2 doktora gittim ikiside sen sağlıklısın bu teşhis nasıl koyulabilir dediler kafamı karıştırdılar o yüzden erken erken gideyim varsa da yoksa da sonra kafam rahat bir şekilde denerim şuan yumurtalığım ağrısa hamile miyim yoksa kistim mi var niye ağrıyor diye düşünüp duruyorumdaha erken aslında doktorlar 1 yıl deneme öneriyor ama bence beklemeye gerek yok iyi bir doktor bulup kontrollerinizi yaptırın biz 1 yıl bekledik ve sonuç 2 tüp bebek 2 negatif 3. denemeye başlıcaz.
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor bir süreç erkek infertilitesi bizim sorunumuz.evet öyle tabi ama şöyle bir durum var bana 4 sene önce bi teşhis konulmuştu ve 1 sene öncesine kadar kendimi hasta çocuk sahibi olmakta zorlanacak biri zannediyorum fakat 1 sene önce gebelik öncesi muayene için 2 doktora gittim ikiside sen sağlıklısın bu teşhis nasıl koyulabilir dediler kafamı karıştırdılar o yüzden erken erken gideyim varsa da yoksa da sonra kafam rahat bir şekilde denerim şuan yumurtalığım ağrısa hamile miyim yoksa kistim mi var niye ağrıyor diye düşünüp duruyorumRabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursun inşallah sizin ne probleminiz vardı ?
Ya tabi öyle ama doktorlar benim kafamı çok bulandırdılar biri çocuğun olmaz derken biri nasıl olmazmış gayrette sağlıklısın dedi resmen kafam çorba oldu evet eşimde bence genciz ben 20 eşim 25 yaşında ama genetik olarak erken menopoz problemimiz var annem 34 yaşında girdi o yüzden elini çabuk tutuyorumDaha çok yeniymiş aslında, zaten tamamen sağlıklı bir insanın bile bir ayda hamile kalma ihtimali %20 25 gibi bir şey, öyle dizilerdeki filmlerdeki gibi pıt diye hamile kalınmıyor yani, öyle olan da var tabi ama ona ben de şaşırıyorumyaşınız kaç gençsiniz sanırım
Allah zamanını bilir elbet buna çok inanan bir insanım herşey vaktine esirdir tez vakitte inşallahAmin Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor bir süreç erkek infertilitesi bizim sorunumuz.
tabiki öyle tez vakitte kucaklarımız dolsun inşAllahAllah zamanını bilir elbet buna çok inanan bir insanım herşey vaktine esirdir tez vakitte inşallah![]()
hayır hayır öyle demedim, çocuk isteyince gitmek mecburi oluyor, ben her ay gidiyorum, hatta bir kaç farklı doktorla görüşüyorum mesleaTaaa geçen sene gitmiştim ama tabi o zaman pandemi vs yoktu düğünüme 2 ay kalmıştı gittim çok sağlıklıydım üstünden 1 yıl geçti 1 yıl içinde herşey olmuş olabilir yani![]()
ne teşhis koymuşlardı acaba, doktorlar çok acayip gerçekten, tek doktorla kalmamak lazım çok doktora gidince de deneme tahtasına dönüyoruz napıcaz hiç bilmiyorumevet öyle tabi ama şöyle bir durum var bana 4 sene önce bi teşhis konulmuştu ve 1 sene öncesine kadar kendimi hasta çocuk sahibi olmakta zorlanacak biri zannediyorum fakat 1 sene önce gebelik öncesi muayene için 2 doktora gittim ikiside sen sağlıklısın bu teşhis nasıl koyulabilir dediler kafamı karıştırdılar o yüzden erken erken gideyim varsa da yoksa da sonra kafam rahat bir şekilde denerim şuan yumurtalığım ağrısa hamile miyim yoksa kistim mi var niye ağrıyor diye düşünüp duruyorumRabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursun inşallah sizin ne probleminiz vardı ?
Aynen daha çok gençsiniz ve 3aydır denemek çocuk olmuyor demek için çok az bir süre, ben 2 senelik evliyim ve 16 aydır korunmuyorum hiç gebelik elde edemedim, 1 aşılamam var tutmadı negatif sonuçlandı, rahim filmi çekilde tüpler açık dediler hormonlara bakıldı hepsi normal, aynen bende de ailede erken menapoz var annemin menapoz yaşı 38 ben de o yüzden acele ediyorum ve ben şuan 29 yaşındayım, acelemiz oluncs bir sorun olmasa da doktora gitmekte fayda varYa tabi öyle ama doktorlar benim kafamı çok bulandırdılar biri çocuğun olmaz derken biri nasıl olmazmış gayrette sağlıklısın dedi resmen kafam çorba oldu evet eşimde bence genciz ben 20 eşim 25 yaşında ama genetik olarak erken menopoz problemimiz var annem 34 yaşında girdi o yüzden elini çabuk tutuyorumsiz ne zamandır deniyorsunuz
Yok ben özelde tedavi oluyorum endometriozis teşhisi konuldu doğuştan rahim içi bozukluk oluyor kanamam normal yolla tam olarak vücut dışına atılamayıp bazen içerde sızıntı yapabiliyor ve kist oluşturuyor denildi 5.5cm kistim vardı doktor bu teşhisi koydu 6 ay doğum kontrol hapı kullandım sonrasında gelmeme gerek kalmadığı bildirildi geçen sene tekrar kistim var mı baktırmak için devlete gittim çünkü doktorum hastaneden ayrılmıştı devletteki doktor sana nasıl böyle bir teşhis konulmuş birşey yok diyince bir hafta sonra özele farklı doktora gittim o da yumurtalarımı gördü ve gayet sağlıklı olduğunu söyleyerek kocan sağlamsa sende birşey yok dedi aynen bu şekilde cumartesi tekrar gideceğim bu sefer yine farklı bir doktora görüneceğim hikayem böyle yani kafam karışık emin olamıyorum kime inanacağımdan sonuçta varsa bir sorunum erken teşhis çok çok önemli o yüzden gitmek istiyorum belki boşuna deniyorumdur bir engelim vardır en azından tedavi olurumhayır hayır öyle demedim, çocuk isteyince gitmek mecburi oluyor, ben her ay gidiyorum, hatta bir kaç farklı doktorla görüşüyorum meslea
ne teşhis koymuşlardı acaba, doktorlar çok acayip gerçekten, tek doktorla kalmamak lazım çok doktora gidince de deneme tahtasına dönüyoruz napıcaz hiç bilmiyorum
Aynen daha çok gençsiniz ve 3aydır denemek çocuk olmuyor demek için çok az bir süre, ben 2 senelik evliyim ve 16 aydır korunmuyorum hiç gebelik elde edemedim, 1 aşılamam var tutmadı negatif sonuçlandı, rahim filmi çekilde tüpler açık dediler hormonlara bakıldı hepsi normal, aynen bende de ailede erken menapoz var annemin menapoz yaşı 38 ben de o yüzden acele ediyorum ve ben şuan 29 yaşındayım, acelemiz oluncs bir sorun olmasa da doktora gitmekte fayda var
devlet hastanesine gidip 3 aydır olmadı derseniz çok da ilgilenmiyorlar, olur olur psikolojiktir d eyip gönderiyorlar ama günümüzde sebepsiz infertilite diye bir şey var yani bir kısım insan çok zor çocuk sahibi olabiliyor hiç bir sorun olmasa bile, ben bu yüzden sürekli doktorlardayım
Yani iki doktor da bir şey yok dediğine göre büyük ihtimalle bir şey yok şuan, belki de tedsvi etmiştir doğum kontrol hapı, ama dediğin gibi bekleyip bekleyip 6 ay sonra gidip bişey var mı yokmu öğrenmektense yolun başında gidilmesi çok daha mantıklı, üstelik bizim acelemiz var erken menapoz hikayesinden dolayı yani, doktora mutlaka söyleyin ailede erken menapoz olduğunu, bir de daha çok dikkate almaları için daha uzun süredir denediğinizi söyleyebilirsiniz, bazı doktorlar 6ay deneyin ya da 1 sene deneyin olmazsa tedavi başlayabiliriz diyorlar, belki de gerçekten 6 ay deneseniz kendi kendine olacak ama bunu bilemediğimiz için her ay beklemek sıkıntı oluyor bizler için, hiç değilse doktor kontrolünde olursunuz, bnm tavsiyem bu şekilde, inşallah en yakın zamanda güzel sağlıklı gebelikler elde edersinizYok ben özelde tedavi oluyorum endometriozis teşhisi konuldu doğuştan rahim içi bozukluk oluyor kanamam normal yolla tam olarak vücut dışına atılamayıp bazen içerde sızıntı yapabiliyor ve kist oluşturuyor denildi 5.5cm kistim vardı doktor bu teşhisi koydu 6 ay doğum kontrol hapı kullandım sonrasında gelmeme gerek kalmadığı bildirildi geçen sene tekrar kistim var mı baktırmak için devlete gittim çünkü doktorum hastaneden ayrılmıştı devletteki doktor sana nasıl böyle bir teşhis konulmuş birşey yok diyince bir hafta sonra özele farklı doktora gittim o da yumurtalarımı gördü ve gayet sağlıklı olduğunu söyleyerek kocan sağlamsa sende birşey yok dedi aynen bu şekilde cumartesi tekrar gideceğim bu sefer yine farklı bir doktora görüneceğim hikayem böyle yani kafam karışık emin olamıyorum kime inanacağımdan sonuçta varsa bir sorunum erken teşhis çok çok önemli o yüzden gitmek istiyorum belki boşuna deniyorumdur bir engelim vardır en azından tedavi olurum
Maşallah Allah bağışlasın öncelikle daha önceden çocuğunuz olduğuna göre sizde bir problem olabileceğini pek düşünmüyorum ama tabi bu işler hiç belli olmayabiliyor bence ilk olarak siz bir kontrole gidin genel muayene yapılsın gebelik öncesi sağlık açısından da iyi olur ilerleyen zamanlarda eşinizin gitmesinde fayda var ilk eşinden de olmadığına göre bir de o kontrol edilmeli inşallah bir rahatsızlığınız yoktur bizde yeni evliyiz 3 ay denedim olmadı cumartesi doktora gideceğim herhangi bir sebebi var mı stresten dolayı mı merak ediyorum :))Günaydın hanımlar. Ben de sizi takip ediyorum. Bizde bu ay da olmazsa 4 aydır deniyoruz. İkimizin yaşı da 34 ve ikimizin de ikinci evliliği. Benim ilk eşimden iki oğlum var ama eşimin ilk eşinden hiç çocuğu yok. İlk eşi rahimde sıkıntı olduğundan iki kez düşük yapmış. Benim Eylül ayında hsg ile spiralim alındı. Bi ay korunduk Ekim ayında adetim bittiğinden beri korunmuyoruz. Bu ay çok ümitliyim ama sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı. Bat 12 yada 13 şubat. Uygulamaya göre 12 gösteriyor ama bazen bi gün önce gelebiliyor. Hsg sonrası hiçbir sıkıntın yok demişti doktorum ama yaş ilerledikçe olmayacak mı diye de düşünmeden edemiyorum.