• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bebiş isteyen güzel kader ortaklarım sorum size

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah Allah bağışlasın öncelikle daha önceden çocuğunuz olduğuna göre sizde bir problem olabileceğini pek düşünmüyorum ama tabi bu işler hiç belli olmayabiliyor bence ilk olarak siz bir kontrole gidin genel muayene yapılsın gebelik öncesi sağlık açısından da iyi olur ilerleyen zamanlarda eşinizin gitmesinde fayda var ilk eşinden de olmadığına göre bir de o kontrol edilmeli inşallah bir rahatsızlığınız yoktur bizde yeni evliyiz 3 ay denedim olmadı cumartesi doktora gideceğim herhangi bir sebebi var mı stresten dolayı mı merak ediyorum :))
Sağol canım benim. Evet Eylül ayında hsg sonrası gebelik için sıkıntın yok dedi doktorum ama bu ay adetim gelecek olursa gideceğim doktora yine. Sizin evlilik yeni daha hersey yeni zaten ilk evlenince vücut kendini hazırlarken 2 yada 3 ay geçebiliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim. Benim yaş da 34 olunca çok takıyorum kafaya

Sağol canım benim. Evet Eylül ayında hsg sonrası gebelik için sıkıntın yok dedi doktorum ama bu ay adetim gelecek olursa gideceğim doktora yine. Sizin evlilik yeni daha hersey yeni zaten ilk evlenince vücut kendini hazırlarken 2 yada 3 ay geçebiliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim. Benim yaş da 34 olunca çok takıyorum kafaya
34 Ne ki hem sağlıklıymışsınız da daha yol var 40 a kadar müdahale gerektirmiyor gebelikler :))

Back
X