- 5 Ekim 2020
- 13.612
- 36.492
- 548
- 36
Kuzularım Merhabalar ben buraya kaç kez konu açtım bilmem bebiş istiyoruz 3 aydır ovulasyon ile deniyorum bu ay çok umutluydum açıkçası çünkü sabah akşam bolca dua ettim herrr günü boool bol değerlendirdim bol su tükettim kolamı kahvemi azaltmaya çalıştım piki çatlamayı ertesini iyi değerlendirince bu sefer oldu heralde dedim Pikten sonra sol kasığımda hep çok hafif sızılarım oldu ani harekette acaba kist mi var diye düşündüm pek takılmadım sabahları çok hafif bulantım oluyor ama böyle kusacak gibi değilim midem şişmiş bişey yiyecek halim kalmamış gibi ama aksine akşamları doymak bilmiyorum yemekten kalkıyorum sanki saatlerdir açmışım birşey yememişim gibi yine yemek istiyorum bunlar hep psikolojiktir dedim içimden yumurtlamanın üstünden 14 gün geçiyor bata 6 günüm var testi ne zaman yapayım sizce varsa çıkar mı![]()
yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti ve bata 6 gün varsa periyodunuz bayağı uzun galiba.
Son 2 adet tarihinizi hatırlıyor musunuz?
Bir de bu kadar erken belirt olmaz lütfen kendinizi dinlemeyin. Kafaya takmayın. Başka şeylerle uğraşın. Sabır azıcık